Značka Hoover slaví 110 let a představuje speciální edici vysavačů

Víte, jak vznikl první vysavač značky Hoover? Stačila krabice, ventilátor, hedvábný potah na polštář a násada na koště. A je tomu už 110 let.

Psal se rok 1908

Za vynález vysavače značka vděčí muži jménem James Spangler. Jako astmatik hledal způsob, jak se zbavit potíží s dýcháním, a proto se snažil co nejvíce omezit vdechování prachu...

Spangler svůj vynález představil své sestřenici, Susan Hoover, která jej s nadšením ukázala manželovi. Ten jako prozíravý podnikatel okamžitě koupil patent a zahájil výrobu. Historie společnosti The Hoover Company započala...
 
Z malé továrny, která vyráběla šest vysavačů za den pouze pro místní trh, se poptávky po této revoluční technologii natolik zvýšily, že bylo nutné zajistit průmyslovou výrobu. Díky stoupající poptávce se za velmi krátkou dobu stalo slovo ‘‘hoover‘‘ synonymem pro vysávání nečistot. 

Speciální edice k výročí

U příležitosti oslav založení značky uvádí Hoover speciální edici vysavačů „110 Years“. Edice zahrnuje vysavače: 
  • sáčkový Telios Plus, 
  • bezsáčkový Reactive s cyklonovou technologií a 
  • tyčový bezdrátový Rhapsody.

Vysavače uspokojí mimořádnými schopnostmi sání prachu a navíc vyžadují minimální údržbu. Od těchto pomocníků můžete očekávat maximální energetickou účinnost - energetické štítky válcových vysavačů Hoover mají totiž třídu 4 A a zaručují tak nižší spotřebu energií bez snížení výkonu čištění koberců i tvrdých podlah. Vysavače Hoover jsou navíc neuvěřitelně tiché díky systému Intense Power System. 
 
Vysavače ze speciální edice byly nově doplněny o speciální příslušenství pro rychlý a důkladný úklid jak velkých ploch, tak menších, špatně dostupných míst (např. v autě). Více zjistíte na www.hoover.cz.
20.08.2018 | redakce Bydlení.cz
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444