Živé barvy velkoformátových obkladů nejen pro dětskou koupelnu

Když navštívíte prodejny koupelen, bude se vám zdát, že v nabídce vidíte jen základní barvy: šedou a béžovou. Je to dáno trendem, kdy jsou populární jen přírodní barvy obkladů. Co ale když máte rádi živé barvy a chcete mít zajímavou dlažbu nebo obklad, který se odlišuje?

Barevné obklady vám v koupelnových studiích a showroomech nabízejí jen v malých formátech, jenže vy chcete jít s dobou a mít tak velké rozměry obkladů určené pro pokládku na minimální spáry? Není v tom problém! Zde vám představíme několik originálních barevných keramických obkladů od italských designerů nabízených ve firmě RIVESTI.

TURQUOISE

Tyrkysová barva se v posledních letech stala hitem, a proto i její odlesky jsou zajímavým ozvláštněním vašeho interiéru. Koupelnové i interiérové obklady v rozměru 40x80 a 50x110 cm jsou k dostání v lesklém provedení. Tento barevný odstín můžete kombinovat také se světle béžovým, bílým nebo i šedým odstínem. Ta správná kombinace záleží pouze na vašem rozhodnutí. Řada je doplněna proužkovou nebo klasickou mozaikou a mozaikou skládanou z malých šestiúhelníků.

SHADE

Tyto obklady jsou určeny nejen pro koupelny, ale i další plochy stěn v interiérech. Hravá série v praktickém rozměru 40x80 cm nabízí celkem 12 barev pro různé kombinace. Základní tlumené přírodní barvy oživte výraznými barevnými akcenty. Nebojte se experimentů ve vašem interiéru. Obklady se pokládají na minimální spáry tak, jako je dnes již standardem. K dispozici jsou tři druhy mozaiky a dekory. Dlažba k obkladům je v přírodních tónech a různých formátech až do velikosti 75x150 cm.


AMETISTA

Nejen plátna jsou pro malíře. Tyto obklady s jemnou kresbou připomínající nepravidelné tahy štetcem vyšperkují váš interiér do posledního detailu. Vybrat si můžete ze dvou lesklých formátů 40x80 a 20x80 cm. V této sérii vyniká nejvíce barva ametystu kombinovatelná s hřejivou béžovou barvou nebo Rosa odstínem. Využít v těchto barvách můžete i luxusní třpytivou mozaiku nebo dekory.


DECO

Z této slinuté dlažby s výraznou patinou a zajímavou barvou můžete vytvořit jak zajímavý obložený prvek v koupelně nebo výraznou podlahu ve vstupu do bytu, tak i například extravagantní podlahu v luxusní restauraci. V nabídce jsou základní rozměry 60x60 cm, 30x30 cm nebo mozaika a dekor. Exkluzivně je nabízen i rozměr obkladů pro stěny 120x240 cm, který bude vytvářet v prostoru silný efekt.
31.10.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444