Získejte projekt domu ZDARMA + příspěvek 20.000 Kč

Věcí, které vás ovlivní při výběru rodinného domu, kde strávíte pravděpodobně většinu svého života, je mnoho. V současné době se asi nejvíce řeší energetické nároky stavby. Hned za nimi budoucí majitelé obvykle koukají na rychlost a náročnost výstavby a v neposlední řadě také na cenu. Stavebních systémů je na trhu mnoho a každý z nich má nějaké výhody. 

Existuje ale jeden, který spojuje rychlost výstavby, dlouhověký pevný materiál, skvělé izolační vlastnosti a navíc i příznivou cenu. Jedná se o Dům jedním tahem (DJT). Zákazníci DJT získají navíc k objednávce domu kompletní projektovou dokumentaci ZDARMA a příspěvek 20.000 Kč na přípravu stavby.

Typový projekt 

Dům jedním tahem (DJT) nabízí více než dvě desítky typových projektů, které vznikaly ve spolupráci s renomovanými projektanty na základě nejčastějších požadavků zákazníků. Na rozdíl od mnoha jiných typových projektů na trhu byly prověřeny stovkami staveb. Proto většina zákazníků DJT nepotřebuje v projektu provádět žádné změny. Pokud ale přeci jen narazí na něco, co by chtěli v projektu přizpůsobit svým představám, je možné projekt upravit. K nejčastějším úpravám typového projektu patří posunutí oken, příček, zrcadlové otočení dispozice domu nebo přístavba garáže. 

 

Ušetříte 62.350 Kč

Typový projekt včetně řemesel, v rozsahu pro stavební povolení v hodnotě 42.350 Kč získají zákazníci DJT zcela zdarma. Zpoplatněny jsou jen případné individuální úpravy. V rámci mimořádné nabídky nabízí DJT nyní také příspěvek na přípravu stavby ve výši 20.000 Kč včetně DPH při objednávce domu ve fázi „Dům k dokončení“, který lze využít na přípravu projektu osazení domu na pozemek, vyřízení ohlášení stavby apod.
 

Hlavní výhody stavebního systému

Domy jedním tahem se montují z velkoplošných dílců, které jsou vyrobeny z keramického betonu (LiaporBetonu). Tyto dílce se pečlivě připravují ve výrobě a na stavbě se pak už jen během 2-4 dnů na připravené základové desce sestaví. Právě v rychlosti výstavby konkurují Domy jedním tahem dřevostavbám. Tento jedinečný materiál se také vyznačuje výbornými tepelnými i akustickými izolačními vlastnostmi. Stavebnicová technologie výstavby navíc zahrnuje minimum mokrých procesů, takže dům nemusí stát přes zimu a lze se do něj nastěhovat ihned po jeho dokončení. Tady ale podobnosti s dřevostavbou končí. Díky keramickému betonu garantují Domy jedním tahem odolnost, dlouhověkost a příjemné vnitřní klima podobně jako cihlové domy.  
 

Rychlá výstavba

Realizace hrubé stavby patrového domu trvá (na připravené základové desce) 4 stavební dny. U přízemních domů jsou to jen 2 dny.
  • 1. den: montáž stěn v přízemí, montáž dílců polostropu a schodiště, zalití styků
  • 2. den: odšalování spár a začištění, dokončení pokládky vrchní výztuže, zašalování schodů a otvorů, betonáž stropu – poté následuje technologická přestávka (7-14 dnů dle klimatických podmínek), aby mohl beton nad stropními dílci vytvrdnout.
  • 3. den: montáž stěn 2.NP, zašalování svislých a vodorovných spár + zabetonování
  • 4. den: ukončení výstavby hrubé stavby, odstranění stojek, předání staveniště.
 

Ideální základ pro dostavbu svépomocí

Dům jedním tahem si můžete nechat postavit do fáze hrubé stavby (2-4 stavební dny), nebo jako „dům k dokončení“ (do 2 měsíců). Proto je DJT ideálním základem pro všechny, kteří chtějí alespoň část výstavby řešit vlastními silami.

Dokončení domu svépomocí je díky přípravě pro rozvody uvnitř dílců mnohem jednodušší a rychlejší než u domů z tvárnic! Dle výrobní dokumentace je totiž ve stěnách připraveno vytrubkování a krabičky pro elektroinstalaci i prostupy a drážky pro rozvody vody a plynu. Odpadá tak pracné sekání drážek! Výraznou úsporu času i peněz přináší i hladké stěny, na které lze místo klasických omítek použít jen sádrovou stěrku.

Dům lze kompletně dokončit a obydlet již za 6 měsíců od zahájení výstavby.
Další informace najdete na webu www.dumjednimtahem.cz.

27.05.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444