Zimní zahrada a venkovní terasa v jednom

Objevte zcela nový rozměr vaší zimní zahrady. Společnost HZB s.r.o. přichází na trh s jedinečnou novinkou, kterou jsou zimní zahrady s posuvnými stěnami.

Zimní zahradu s posuvnými stěnami můžete kdykoliv celou otevřít a přeměnit ji tak na vzdušnou venkovní terasu. Díky tomu ji můžete libovolně propojit s venkovním prostředím a vychutnávat si jedinečné spojení s okolní přírodou. Zimní zahrada s posuvnými stěnami je nejen estetická, ale také velice praktická. Dle potřeb ji totiž můžete plně vyvětrat a zase zavřít. V zimních měsících vám skvěle poslouží jako další útulný obytný prostor chráněný před rozmary počasí, přes léto se z ní stane volně přístupná terasa plná čerstvého vzduchu.
 

Využití zimní zahrady s posuvnými stěnami

Tento typ zimní zahrady se perfektně hodí nejen pro rodinné domy, ale také představuje velice skvělé řešení tehdy, pokud potřebujete zastřešit venkovní bazén. Zimní zahrady s posuvnými stěnami jsou také jako stvořené pro zastřešení venkovního posezení restaurací, kdy v teplých dnech může být terasa plně otevřená.
 

Způsoby otevírání zimní zahrady

Vybrat si můžete hned ze tří variant otevírání zimní zahrady. Jednou z možností jsou
skládací stěny, které po složení zaberou velmi málo místa a umožňují úplné otevření velkých ploch. Další variantou jsou posuvné stěny s vícenásobnou kolejnicí, která umožňuje široké otevření čela zahrady, kdy křídla současně zůstávají na kolejnici. Zimní zahrada také může mít posuvné skládací stěny za roh, které umožňují vytvoření maximálně otevřeného prostoru, jelikož lze křídla posouvat přes roh až v úhlu 270°.
 
31.03.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444