Žehličky od značky Russell Hobbs: Žehlení může být zábavné

Hromadí se vám doma vyprané prádlo, které čeká, až je vyžehlíte? Vyhýbáte se žehlení, jak jen je to možné? Nudí vás dlouhé postávání u žehlicího prkna? Hledáte skutečně kvalitní žehličku, která může nabídnout i něco navíc? Značka Russell Hobbs představila nové typy žehliček, se kterými vás žehlení možná začne bavit.

Nerozbitná žehlička Impact

Novinka od značky Russell Hobbs, žehlička Impact 24650-56, byla vyvinuta tak, aby předcházela poškození při nečekaném pádu z žehlicího prkna. I při takové nehodě nemusí hned žehlička skončit v koši. Žehlička Impact je opatřena pogumovaným povrchem Dura Coat, který pomáhá absorbovat náraz a odrazit vlny směrem ven. Pád může být až z výšky 1,2 m.

Ještě snadnější a dokonalejší žehlení

Častým požadavkem uživatelů je snadné žehlení. Díky novému speciálnímu keramickému povrchu a rovnoměrnému rozvádění páry po celé ploše bude žehlička Impact po prádle volně klouzat a poradí si s náročnými přehyby i tvrdšími látkami, jako je například džínovina.

Ještě snadnější žehlení zaručuje vytvarovaná špička těla žehličky, která hravě a profesionálně vyžehlí vaše košile. Špička totiž jednoduše zapluje do mezer mezi knoflíčky a dostane se i do hůře přístupných míst různých druhů oblečení.


Pro vyšší bezpečí

Znáte ten pocit, kdy si při odchodu z domu nejste jisti, jestli jste vypnuli žehličku? Funkce automatického vypnutí je neocenitelná! K vypnutí dochází ve dvou případech:

  • Žehlička je položena žehlicí plochou dolů a po dobu 30 vteřin není v pohybu.
  • Žehlička je ve vzpřímené poloze a po dobu 8 minut není v pohybu.
  • K zapnutí žehličky stačí žehličku zvednout a nahnout dopředu.
Mnoho žehliček se potýká s problémem usazování nečistot a vodního kamene, který ji může nenávratně poškodit. Nová žehlička Impact od značky Russell Hobbs je vybavena funkcemi Anti-Calc, Anti-Drip a funkcí samočištění, které prodlouží její životnost.

Žehlete ještě rychleji s žehličkou Power Steam Ultra 20630-56

Často odkládáte žehlení? S žehličkou od značky Russell Hobbs, Power Steam Ultra 20630-56, vám žehlení vezme jen minimum času.

Díky příkonu 3100W se ohřeje o 15 % rychleji než běžné napařovací žehličky od značky Russell Hobbs. Rychlejší žehlení zaručuje i super hladká keramická plocha a silný parní ráz 210 g, který si poradí s přesušeným a zmačkaným prádlem nebo tvrdými látkami.

Hospodyňky ocení i funkci vertikálního napařování, díky kterému snadno vyžehlí pověšené záclony, závěsy nebo rychle osvěží šaty přímo na ramínku.

 

Dobrá volba mezi poměrem kvality a ceny: Žehlička na prádlo Supreme Steam 23060-56 

Sháníte výkonnou, ale cenově dostupnou žehličku na prádlo? I s tím si dokáže značka Russell Hobbs poradit. Žehlička na prádlo Supreme Steam s žehlicí plochou z nerezové oceli si díky výkonnému parnímu rázu 90 g poradí i s pevnějšími tkaninami. Funkce Anti-drip zabraňuje nežádoucímu odkapávání vody ze žehličky, pokud je v průběhu jejího užívání odstraňován i vodní kámen – stačí využít funkce samočištění. Manipulaci s žehličkou ulehčí ergonomicky tvarovaná rukojeť a protiskluzová základna.
 
Akce Zpět 200 Kč 
Pokud zakoupíte v termínu od 1.10.2017 do 1.10.2018 nerozbitnou žehličku na prádlo Impact nebo některou z dalších nových žehliček značky Russell Hobbs představených během sezóny podzim/ zima 2017 a po zakoupení produktu svůj nákup zaregistrujete, do 60 dní získáte na svůj účet zpět 200 Kč. 

Více informací o této akci je k nalezení na stránkách: https://www.russellhobbs-podpora.com/cash-back.
17.01.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444