Zdravé vánoční dárky

Balíček pro seniory

Balíček pro seniory

Nevíte, co darovat svým přátelům a rodině k Vánocům? Zkuste letos dárky pojmout trochu jinak. Popřemýšlejte, co člověk opravdu potřebuje. Darujte mu zdravý balíček plný vitamínů a energie.

Co letošní Vánoce pojmout zdravě?

Darujte balíčky plné superpotravin z nejrůznějších koutů světa, sestavené na míru dle potřeb. Všechny obsahují potraviny s vysokým množstvím potřebných vitamínů a minerálů.

Pro naše seniory

Pro babičku nebo dědečka volte balíček pro aktivní seniory, který díky obsaženým vitamínům a stopovým prvkům podpoří jejich vitalitu a zdraví. Blahodárné účinky zajišťuje kustovnice čínská, nejbohatší zdroj karotenoidů, vitamin C, nebo speciálně pro seniory namíchaný koktejl Vitalvibe Complete Power.

Pro aktivní muže, svalovce

Svůj balíček na míru si najdou také nadšení sportovci, kteří potřebují podpořit výkon, budovat svaly a držet optimální váhu. Balíček doplní tělu potřebné minerály a vitamíny, navíc i minerální elektrolyty, které udržují v těle rovnováhu a pečují o nervový systém. Energii dodá Warrior Blend, unikátní koktejl aminokyselin a proteinů, Cordyceps, medicínská houba s adaptogenními účinky, Coco Hydro, přírodní iontový nápoj, který doplní minerály, a samozřejme vitamin C.

Pro ty, kteří potřebují vzpruhu

Cítíte se unaveni? Objevily se vám kruhy pod očima a vaše pleť je nezdravě šedá? Pusťte se do kompletní detoxikace organismu, se kterou vám pomůžou zelené potraviny.

Pročištění těla nastartuje váš metabolismus a vy tak získáte mnohem více energie a možná i ztratíte nějaké to kilo. Balíček zelené detoxikace obsahuje mladou pšenici, chlorellu a chia semínka. Jejich zázračné účinky se projeví na lepší krvetvorbě, zdravé kůži nebo střevní peristaltice. 

Zelené potraviny obsahují chlorofyl, který pomáhá zvyšovat počet červených krvinek, dodává tělu potřebné množství minerálů, bílkovin i esenciálních aminokyselin. Významné množství živin působí jako antioxidanty, čímž neutralizují volné radikály v těle. 

Pro každého, kdo miluje čokoládu

Že patříte mezi ty největší milovníky čokolády? Pak si vyrobte svou vlastní! Speciální balíček obsahuje kakaové BIO máslo, kakaový prášek a další suroviny, kterými svou čokoládu dovedete k dokonalosti. Proč si ji neozvláštnit třeba kustovnicí čínskou, která je řazena mezi nejvýživnější plody na světě? Veškeré čokoládové dobroty, dezerty nebo třeba vánoční cukroví můžete obohatit také kokosovým nektarem, nebo lískooříškovým máslem.

Ženám na míru 

K hormonální rovnováze a intimnímu zdraví přispívá maca, peruánský kořen, který navíc pomáhá ve stresových situacích, působí proti depresi, zvyšuje fyzický výkon a dodává energii. Součástí speciálního balíčku pro ženy je také Secret Ceres, jehož používáním je zaručena detoxikace a regenerace ženských orgánů, zmírnění bolestí v období menstruace nebo překonání typických stavů v menopauze. Balíček pro ženy přispívá k fyzickému i duševnímu výkonu a ke zdravé sexuální funkci.

Pro ty, kteří to myslí se zdravím vážně

Máte blízkého, který se zajímá o raw stravu, přírodní suroviny a neustále se chce v této oblasti vzdělávat? Pak pro něj bude gurmánský balíček se spiralizérem a knihou o zdravé stravě tím pravým dárkem.

Součástí vánočního balíčku je kniha "Škola živé stravy" s inspirativními raw recepty pro každého nadšeného kuchtíka, spiralizér, se kterým vykouzlíte špagety i saláty během chvilky, a samozřejmě 100% přírodní doplňkové produkty. Lahůdkové droždí vám dodá vitamín B, bílkoviny a zdravé tuky doplníte konopnými semínky, proti depresím můžete bojovovat pojídáním kešu a zdravé stravování odstartujte používáním himalájské soli.
Vánoční balíčky a další zdravé produkty nakoupíte na stránce: www.vitalvibe.eu.
25.11.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444