Zdravé sezení v dětském pokoji lze vyřešit do 7 dnů

Chcete dětem koupit zajímavý dárek? Kupte mu zdraví, kupte mu kvalitní rostoucí židli a psací stůl. Rostoucí nábytek MAYER je vhodný pro děti přibližně od 5 let a poroste s nimi až do dospělosti. Možná se to na první pohled nezdá, ale rostoucí nábytek se opravdu finančně vyplatí, protože to je dlouhodobá investice.

Navíc atraktivní design se dětem bude líbit po celou dobu užívání. Učení je bude bavit a nebudou si ničit svá záda. Je to velmi vhodná prevence zdravotních problémů v pozdějším věku.


Výrobce MAYER CZ je na českém trhu více než 15 let a zaměřuje se na dětský rostoucí nábytek pro děti od cca 5 let až do dospělosti.  Záruka výrobce je pětiletá, skutečná doba užívání však mnohem delší. Většina výrobků je dodávána do 7 dnů po jejich objednání na jakoukoliv adresu v ČR a o 2 dny později v SR.
Co je zdravé sezení?

Základem zdravého sezení jsou správné rozměry židle i stolu, které musí odpovídat aktuální výšce postavy, což platí jak pro dospělé, tak pro děti. Dospělácký nábytek se dětem neumí dostatečně přizpůsobit, proto se vyrábí tzv. rostoucí židle a rostoucí stoly, které postupně s dětmi rovněž „rostou“.  Nejúspěšnějšími modely výrobce MAYER CZ jsou rostoucí židle Actikid, Freaky, Freaky Sport a MyFlexo a rostoucí stoly Profi 32P3, Max 32W9 a Racing 32F1/32R1. Všechny tyto modely lze postupně nastavovat tak, aby měly vždy ty správné rozměry a odpovídaly aktuálním potřebám dítěte.
Atraktivní vzhled

Nesmíme zapomínat, že židle se musí dítěti vzhledově líbit a přinášet tak radost ze sezení. U čalounění židlí je na výběr celá škála barevných kombinací nebo si můžeme vybrat ze vzorkovníku potahů MAYER spoustu jednobarevných provedení. Také rostoucí stoly Mayer jsou k dostání v celé řadě barevných variant. U stolů PROFI 32P3 lze nejen vybrat ze tří barevných variant podnoží, ale navíc i zvolit barvu horní plochy bočních pracovních desek, a to buď barevné, nebo jen v dekoru javor. Změnu na křídla javor lze provézt i později, až dítě trochu vyroste.
Novinka pro příliš aktivní děti

Výrobce se vždy snaží naslouchat zákazníkům a přizpůsobovat sortiment jejich potřebám. Častým požadavkem je vybavit otočnou židli pístem, který by se neotáčel a tlumil tak trochu hyperaktivitu některých dětí. Speciální šestihranný píst pro plynulé nastavování výšky, avšak bez možnosti otáčení, bude v nabídce výrobce pro židle Freaky a Freaky Sport již od října 2013.

Funkčnost, vzhled nebo cena?

Všechno je důležité, ale jen funkční kvalitní nábytek může uspokojit potřeby vašich dětí po dlouhou dobu a přispět tak k jejich zdraví. Nezapomínejte proto, že vybírat nábytek jen podle vzhledu nebo jen podle ceny není rozumné.

Židle ACTIKID a stůl PROFI 32P3 patří mezi nejprodávanější modely na trhu, pohodlně je můžete nakoupit zde:
www.mayer.cz/prodejnykidscz  - seznam kamenných prodejen se vzorky
www.zbozi.cz – internetoví prodejci
23.08.2013 | PR
  • Mayer CZ, spol. s r. o.

    Výrobce rostoucích židlí a rostoucích stolů do dětských pokojů je na českém trhu již 28 let a zaměřuje se na ergonomicky zdravé sezení pro předškoláky, školáky a studenty .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444