Zdravé bydlení v moderní dřevostavbě

Zveme vás na přednášky

Asociace dodavatelů montovaných domů pro vás připravila přednášky na téma „Zdravé bydlení v moderní dřevostavbě“. 

Asociace dodavatelů montovaných domů je sdružení certifikovaných výrobců kvalitních dřevostaveb. Byla založena v roce 2000 a v současné době sdružuje 21 členů a 36 partnerů.

Hlavním cílem Asociace dodavatelů montovaných domů je prosazování filozofie udržitelného rozvoje a využití obnovitelných zdrojů, a proto jako stavební materiály nového tisíciletí propaguje právě dřevo a další produkty na bázi přírodních a ekologických surovin.

Dalšími, neméně důležitými cíli je prosazování kvalitních dřevostaveb na trhu v ČR, kultivování podnikatelského prostředí a popularizace oboru. Hlavní činností ADMD je permanentní komunikace a aktivita v oblasti zabezpečení kvality dřevostaveb pro zákazníky. K tomu slouží certifikace dle Dokumentu národní kvality (DNK). Splnění podmínek této směrnice je stěžejním kritériem vstupu do Asociace. V posledních dvou letech si Asociace stanovila kromě zajištění, resp. garance kvality staveb svých členů také cíle při zabezpečení jistoty a spokojenosti zákazníků. Tuto strategii podpořila mimo jiné vydáním vlastního etického kodexu členů ADMD a zřízením smírčího orgánu (ombudsmana) pro dřevostavby.

Členství v Asociaci dodavatelů montovaných domů je dobrovolné. Členem se může stát kterákoliv společnost, která vyrábí a montuje na trhu v ČR kvalitní dřevostavby a jež splní podmínky pro přijetí. 

Podmínky pro přijetí nových členů a partnerů jsou uvedeny na webových stránkách www.admd.cz, nebo si mohou zájemci o případné členství v Asociaci dohodnout osobní jednání s předsedou nebo s některým ze členů výkonné rady. Pro přijetí nového člena platí zejména to, že firma musí prokázat garantovanou kvalitu výroby a montáže svých domů tím, že po úspěšném absolvování auditu získá certifikát podle Dokumentu národní kvality ADMD. Dalšími podmínkami přijetí jsou existence firmy na trhu v ČR po dobu nejméně tří let a předložení referencí o úspěšné realizaci nejméně dvaceti dřevostaveb. Asociace také sleduje, zda se zájemce o členství chová eticky vůči svému okolí a nedluží státu ani svým obchodním partnerům.

Ve dnech 1.- 4.2.2018 se bude v Praze na výstavišti v Holešovicích konat již 13. ročník mezinárodního veletrhu dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů pod názvem Dřevostavby 2018. Zde bude mít ADMD tradičně svůj výstavní stánek, na kterém bude pro zájemce o výstavbu nové dřevostavby probíhat odborné poradenství. O moderních dřevostavbách se také můžete hodně dozvědět na prezentacích a přednáškách, které pod názvem „Zdravé bydlení v moderní dřevostavbě“ pořádá Asociace dodavatelů montovaných domů v sobotu dne 3. 2. 2018 v rámci doprovodného programu veletrhu Dřevostavby 2018. Přednášky se budou konat ve střední hale Průmyslového paláce na Holešovickém výstavišti. Detailní program přednášek si můžete prohlédnout ZDE.

Kontakt: www.admd.cz 
29.01.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444