Zateplit dům se nyní vyplatí

Zateplená fasáda rodinného domu přináší znatelně vyšší komfort a kvalitu bydlení, což oceníte nejen v horkých letních dnech. Zateplená fasáda domu není tak náchylná na přehříváních a je tak možné v domě udržet daleko příjemnější teploty v průběhu dne.

Vedle zvýšeného komfortu a dobrého pocitu z bydlení je zateplená fasáda zároveň i odolnější vůči výskytu řas a plísní na jejím povrchu, takže bude i po delší době vypadat stále jako nová a zvyšuje tím nejen hodnotu domu ale také komfort bydlení.

Každý dům je unikátní, s ohledem na prostředí, ve kterém je zasazený, svou orientací či typem stavby proto je také i správně zvolená omítka velice individuální záležitostí, kterou je potřeba konzultovat s odborníkem již při návrhu zateplení rodinného domu. Ať už se jedná o samotný druh, kdy je potřeba se rozhodnout zda aplikovat minerální, organické, silikonové či silikátové omítky, je také potřeba myslet i na rizika spojená například s výběrem barevného odstínu, kdy má každý odstín svůj tzv. koeficient světelné odrazivosti (HBW), který udává, jak moc daný odstín odráží světlo. Nesprávně zvolený odstín na fasádě by tak mohl mít za následek přehřívání fasády a narušení jejich vnitřních struktur.



S výběrem kvalitního certifikovaného zateplovacího systému pro váš rodinný dům je tedy vždy lepší se obrátit na odborníky, kteří mají v oboru zkušenosti hlavně proto, že dokáží doporučit i spolehlivou realizační firmu, která umí se zateplovacím systémem správně pracovat a dodrží veškeré nutné technologické postupy i u kritických detailů v průběhu realizace. Jen tak totiž bude vaše investice do zateplení mít smysl a zvýší tím kvalitu vašeho bydlení.

Na webových stránkách www.zateplitdum.cz nyní naleznete spoustu informací o tom, na co se zaměřit při výběru vhodného řešení pro váš rodinný dům.

Uvažujete-li však v nejbližší době o zateplení neváhejte si sjednat schůzku a Mobilní fasádní studio dorazí za vámi a vedle informací o tom, jaký zateplovací systém a omítka je pro váš dům nejlepší, získáte zároveň zdarma i vyměření fasády, barevnou vizualizaci vašeho domu a kompletní přehlednou položkovou kalkulaci.
28.06.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444