Zařizujeme ložnici ve venkovském stylu

Venkovský styl poznáte podle použitých přírodních materiálů a jednoduchého zařízení. Hlavním prvkem bude velká dřevěná postel s klasickým čelem a nočními stolky. Celý pokoj bude působit vzdušně a prosvětleně. Pro vytvoření té pravé venkovské atmosféry se soustřeďte na textilie - závěsy, potahy na nábytku a samozřejmě na povlečení. Nad květinovými vzory a jemnými texturami nejedno romantické srdce zaplesá.

Není těžké doladit ložnici k dokonalosti, stačí vhodně zvolit dekorace, doplňky nebo třeba ložní prádlo. Nezapomeňte na důležitý přehoz, který dodá pokoji ten pravý nádech francouzského venkova, a postel ozvláštněte několika menšími polštářky. Do ložnice v duchu venkova vybírejte povlečení buď čistě bílé, krémové nebo s jemným proužkem či kostičkou. Oblibě se těší také prošívaní nebo patchwork. Trefou do černého bude povlečení s květinovými motivy.

Česká rodinná firma Podpěrová s.r.o., která se věnuje šití ložního prádla už dlouhá léta, představila kolekci MOZART, která mnohému připomene bezstarostné dětství a prázdniny strávené u prarodičů na vesnici.

Důraz na kvalitu, funkčnost a útulnost 

Zásada, na které je postaven celý venkovský styl, tkví v přírodních materiálech a motivech. Při výběru povlečení nepřistupujte na žádné kompromisy a vsaďte na kvalitu. Ložní povlečení z dílny Zdenky Podpěrové jsou vyrobena z látek utkaných z kvalitních vláken 100% bavlny a zpracování každého výrobku je na nejvyšší úrovni.

Povlečení si vás získá na první dotek. Je velmi jemné, hladké a savé. Proto se vám bude pohodlně spát v letním i zimním období. Každý model odpovídá základním hygienickým normám. Povlečení lze je prát na 60 °C, přičemž neztrácí barvu ani tvar. Velmi oceníte praktické zapínání na zip, které ušetří čas při každé výměně prádla.

10.07.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444