Zařiďte si předsíň podle vlastního stylu

Předsíň často na majitele bytu mnohé prozradí. Má rád pořádek a řád? Klíče vždy visí na věšáčku, kabáty jsou v úhledné řadě na ramínkách a návštěvu vítá příjemná vůně domova. Na vstupní prostor zapomínáme, přitom právě zde vzniká důležitý první dojem.


Předsíň podle posledních trendů

Americká společnost PANTONE každoročně vyhlašuje barvu roku. V roce 2020 se jí stala klasická modrá. Přinášíme inspiraci, jak zařídit předsíň v odstínu připomínajícím stmívající se oblohu nebo hluboký oceán.

 

Vzdušný interiér

Jste spíš minimalista, který upřednostňuje jednoduché tvary? Předsíň zařídíte především účelně bez zbytečných drobností, které by prostor zahltily. Kontrastním prvkem se může stát černá barva a solitéry -  kovové stojany na kabáty, minimalistické police, zrcadla - které podtrhnou vzdušné bydlení.




 

Elegantní bydlení v jemných odstínech

Jemné pastelové odstíny pudrově růžové doplněné zlatými akcenty se objeví v předsíni toho, kdo miluje eleganci. Jemnosti interiéru dosáhnete pečlivým výběrem dekorací i kvalitou materiálu - při výběru taburetů dejte přednost sametu - večer zapalte vonné svíce a nezapomeňte na čerstvé květiny do vázy.



Krok do přírody

Dřevo, kamenina, ratan, proutí, len, bambus... Vyměňte umělé materiály za přírodní, které vnesou do interiéru nezaměnitelnou vůni a energii. Vaše předsíň může souznit s přírodou, stačí se zaměřit na výběr vhodných materiálů, nábytku a dekorací. Místo průhledného plastového křesílka pořiďte dřevěnou lavici s úložným prostorem, na ni položte polštářky povlečené do lněných povlaků, jako věšák vám poslouží žebřík, na klíče a vzkazy pak polička ze dřeva. 

14.08.2020 | Jana Koenigová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444