Zařiďte si interiér ve stylu botanic chic

Pohovka „Dorado”, 33499 Kč, www.westwing.cz

Pohovka „Dorado”, 33499 Kč, www.westwing.cz

Interiérový desing prochází každoročně proměnami a je ovlivňován mnohými trendy. Dokážete-li si představit žít v botanické zahradě v tak trošku glamour stylu, určitě si zamilujete trend botanic chic.

Polštáře s motivy sakur a růží, svěží pastelové odstíny hebkého čalounění, sedačky a křesla jemných tvarů, měkké taburety, květinové dekorace a lesklá zrcadla ve zlatých nebo stříbrných odstínech. Tak vypadá interiér zařízený v botanic chic stylu. Narozdíl od typického botanic stylu, který vynikal kombinací zelené barvy a dřevěného nábytku, získal více glamour šmrnc.
 Vše k zakoupení na www.westwing.cz

Interiér zařízený ve stylu botanic chic získá na eleganci. Vsaďte na nástěnné dekorace a zrcadla s rostlinnými motivy. Vyšší pozornost věnujte modelům velkých rozměrů, ale pozor, zapomeňte na masivní a těžký nábytek. V botanic chic interiéru vládne lehkost, kterou do interiéru vnesou perforované formy - vytvoří dojem většího prostoru a efektně rozjasní každý interiér.


Nemusíte hned měnit všechen nábytek, stačí interiér oživit dvěma pufy v osvěžující barvě a rázem váš byt získá glamour šmrnc. Zaměřte se na svěží žlutou, sorbetově růžovou či pastelově modrou barvu.
 
Nejkrásnější interiér je ten, na který dopadají sluneční paprsky. Nejlépe je zvýrazníte použitím zrcadlem v interiéru. Styl botanic chic je miluje! Zrcadla, tácy a nábytek se zrcadlovým povrchem, vnesou do vašeho aranžmá světlo.

Stolní lampa „Hella Verde”, 9399 Kč, www.westwing.cz

Zdroj: Westwing.cz
24.06.2020 | Jana Koenigová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444