Zařiďte se s Tendencí

Stovky vystavovatelů letošní Tendence vytvořily příjemnou a pestrou podívanou. Navštívíte-li halu 2, nabídne se vám pohled, který svědčí o umění vystavovatelů vytvořit ze svých produktů vlastní malý interiér. Různorodost expozic je přitom spíš přitažlivá než chaotická.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

O bohatství nabídky na našem trhu svědčí např. i společná expozice Asociace českých nábytkářů, která prezentuje kancelářský nábytek, ale např. také stylové ložnice. Kromě domácího nábytku se na Tendenci nabízejí i výrobky z Afriky, nebo Indonésie. To nejlepší z Asie např. předvádí společnost Sanu Babu. Dováží nábytek, interiérové doplňky, dekorační předměty i oblečení.
Pokud uvažujete o změnách ve svém bydlení nebo dokonce zařizujete zcela nový dům či byt, návštěva Tendence vám může přinést nejen spoustu nápadů, ale není těžké přistoupit na místě k jejich realizaci. Zařídit se tu lze od podlahy po strop, od základního vybavení ložnic, obývacích a dětských pokojů i domácích kanceláří. Nabízí se zde např. i výběr podlahovin a množství doplňků a dekorací, které dělají z bydlení domov. V hale 1 se o přízeň návštěvníků ucházejí také výrobci svítidel a výběr je nepřeberný – od vcelku obvyklých typů až po technické špičky.

Budete-li se cítit unavení, své dojmy si můžete v klidu uspořádat při posezení v některé z  kaváren, které patří rovněž k příjemným stránkám veletrhu.

08.10.2004 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444