Září patří Pragointerieru

Osm veletržních pavilónů a  400 vystavovatelů – to je PRAGOINTERIER LIVING FAIR. Od  8. do 11. září 2005 můžeme navštívit již 14. mezinárodní veletrh bydlení a interiérů. Holešovické Výstaviště bude plné nábytku, bytových doplňků a ukázek vestavěných částí interiéru. Uvidíme novinky a současné trendy v oboru. Veletrh Pragointerier nabízí velmi ucelený přehled o českém trhu,  a nejen o něm.

Ze zahraničí míří na Pragointerier více než 40 společností. Pravé křídlo Průmyslového paláce bude patřit Přehlídce slovenského nábytku. Spolupráce Incheby Praha se Zväzom spracovatelov dreva SR trvá již od loňského roku, kdy se poprvé představila v České republice slovenská produkce nábytku v takovém rozsahu. Svými expozicemi se budou prezentovat například Fines, ndh Market, Meuble, GKT. Na veletrh přijedou ovšem i firmy z Polska, Itálie, Rakouska a Indie.
Levé  křídlo Průmyslového paláce bude věnováno české produkci. Již tradičně tu nebudou chybět expozice firmy Jech CZ, In Elis, Elben či Woodface. Přitažlivý italský design bude budit pozornost návštěvníků na stánku společnosti Colosseum.

Secesní krása střední haly Průmyslového paláce bude hostit sekci bytového textilu a lůžek. Své výrobky představí firma Svitap či Kanafas nebo například polská firma M&E PHU. Ze Slovenska přijede již poněkolikáté společnost Gold Eck. Kdo má zájem o lůžka, neměl by zapomenout návštívit expozice firem Jelínek, Jacques&Partner nebo italského Veraflexu.
Pro stylový nábytek a doplňky byl vyčleněn Křižíkův pavilón B. Jako novinka na veletrhu Pragointerier bude specializovaný projekt SKLO A PORCELÁN.CZ, výstava výrobců skla a porcelánu s místem výroby v České republice. Na přípravě celého projektu spolupracuje Incheba Praha s internetovým portálem www.skloaporcelan.cz. Ze zúčastněných jmenujme společnosti Porcela Plus, Royal Dux Bohemia nebo Moravské sklárny.
Na otázky rekonstrukce a revitalizace se zaměřuje samostatně koncipovaná výstava PRAGOINTERIER BUILDING FAIR s podtitulem DŮM, BYT A REKONSTRUKCE a dále specializovaný projekt REVITALIZACE PANELOVÝCH DOMŮ. Konzultační místa, prezentační centrum a výstavní expozice budou pro návštěvníky jistě cenným zdrojem informací. Celý projekt je připraven ve spolupráci s redakcí Českomoravské veletrhy; k partnerům projektu patří časopisy Revital a PanelPlus a Svaz bytových družstev. V sekci vestavěných částí interiéru se představí například HT Parket CZ či IBC Parkety. Pokud na Pragointerieru hledáte vybavení do své koupelny, určitě navštivte pavilón D, kde má své místo sekce koupelen. K přihlášeným patří např. firmy Sanitec a Koupelny Cascada.
Doprovodný program veletrhu Pragointerier zahrnuje množství nejrůznějších soutěží, od odborných až po návštěvnické.

           

Nejsledovanější soutěží bývá soutěž dekoratérů a studií bytového textilu OKNO A STYL. Nápadité dekorace budou moci návštěvníci obdivovat ve střední hale Průmyslového paláce. Soutěž KOUPELNA ROKU 2005 je situována do Křižíkova pavilónu D. Koupelnová studia ukáží prostřednictvím barevné fotodokumentace a vzorků vybavení návrhy realizace koupelen. Zajímavé ceny bude možno vyhrát v návštěvnické soutěži o NEJHEZČÍ KOUPELNU.
Ať už hledáte na nábytkářském veletrhu obchodního partnera, či chcete zakoupit nějakou tu drobnost, v případě Pragointerieru se nemůžete zmýlit. Incheba Praha každým rokem rozšiřuje jeho nabídku a zkvalitňuje služby poskytované areálem Výstaviště. Nezapomeňte si proto zapsat 8. září do svého diáře a přijďte ohodnotit práci týmu veletrhu Pragointerier.


Související stránky www.pragointerier.cz/living

21.07.2005
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444