Zapojte myčku do chytré domácnosti

Mytí nádobí už nemůže být snazší! AEG uvádí na trh novou produktovou řadu myček s konektivitou, které můžete ovládat pomocí mobilní aplikace a zapojit je tak do své chytré domácnosti. Díky tomu budete mít neustále přehled o procesu mytí, i když se budete nacházet mimo domov. Chytré ovládání myčky vám navíc ušetří čas i peníze a prodlouží její životnost.

Chytré ovládání celé kuchyně

Myčku s konektivitou jednoduše připojíte k vašemu mobilnímu telefonu či tabletu prostřednictvím aplikace My AEG Kitchen. V této mobilní aplikaci můžete spravovat nejen svoji myčku, ale i další kuchyňské zařízení s připojením přes Wi-Fi od společnosti AEG. Z jednoho uživatelského účtu lze ke spotřebiči připojit i několik různých mobilních zařízení.

 

Přizpůsobte myčku svým potřebám

Přes chytrou aplikaci nastavíte základní funkce myčky nádobí, jako je tvrdost vody, úroveň použití oplachového prostředku nebo zvukové či světelné oznámení o průběhu mycího cyklu. Pro ještě jednodušší ovládání umožňuje aplikace AEG také personalizaci, díky níž si své oblíbené programy můžete pojmenovat tak, aby se vám v aplikaci lépe hledaly.
 

 

Aplikace, která myslí za vás

S aplikací My AEG Kitchen můžete všechny starosti o myčku hodit za hlavu. Sama vás totiž bude informovat o všem podstatném. Dá vám vědět, až bude mycí cyklus u konce. V případě nečekané havárie vám odešle výstrahu o úniku vody. Upozorní vás také na to, že je potřeba doplnit do myčky sůl nebo leštidlo. A když zjistíte, že jste všechny čisticí prostředky už vypotřebovali, nemusíte hned běžet do obchodu. Stačí si je přes e-shop v aplikaci objednat. 

 

Čisté nádobí vždy po ruce

Hlavní výhodou chytrých myček je, že je můžete ovládat odkudkoliv. Pokud si tedy během odpolední procházky vzpomenete, že potřebujete mít po příchodu domů nádobí čisté pro další použití, myčku jednoduše spustíte několika dotyky na svém chytrém zařízení. Díky technologii AirDry budete mít po návratu nádobí dokonce dokonale suché. Dveře myčky se totiž před koncem sušicího cyklu automaticky otevřou, takže dovnitř bude proudit vzduch, který nádobí dosuší.

 

 

Funkce, která myslí na ekologii

Jednou z funkcí, které chytrá aplikace nabízí, je i tzv. Ekometr. Jedná se o vizuálního rádce, který vás bude informovat o spotřebě vody a energie v závislosti na zvoleném programu a času mycího cyklu. Díky tomu budete moci následující mytí přizpůsobit tak, aby bylo maximálně ekologické. Ekometr se synchronizuje s ovládáním QuickSelect, takže budou údaje v aplikaci vždy aktuální. 
 
Chcete-li být ještě šetrnější k životnímu prostředí a využívat levnější elektřiny, můžete si přes chytré ovládání nastavit odložený start. Na rozdíl od kontrolního panelu myčky, který zobrazuje jen celé hodiny, vám aplikace umožní start nastavit s přesností na minuty.
 

Údržba skoro jako od profesionála

Údržba myčky je pro její dlouhodobé bezproblémové fungování klíčová. Málokdo ale ví, jak správně celkovou údržbu provést. I s tím vám pomůže chytrá aplikace My AEG Kitchen. Obsahuje totiž obrazový i video návod s podrobnými kroky, jak při čištění postupovat. Abyste nemuseli na pravidelnou péči o vaši myčku myslet, můžete si v aplikaci nastavit upomínku. Takže až nastane čas na další údržbu, myčka se vám připomene sama. V případě technických problémů se prostřednictvím chytré aplikace můžete také rychle a jednoduše spojit s partnery AEG a domluvit si jejich služby.



28.06.2021 | PR
  • ELECTROLUX, s.r.o.

    Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444