Zajímají vás trendy? Navštivte expozici SCÉNA: Inspirace & Trendy 2016

Letos již po třetí si mohou návštěvníci veletrhu For Furniture prohlédnout speciální expozici s názvem Scéna: Inspirace & Trendy. Tento oblíbený doprovodný program představuje rozličné materiály, solitérní nábytek i další interiérové prvky, jež jsou pečlivě vybrané a naaranžované do čtyř skupin.

První z nich bude Botanic zaměřený na přírodní prvky a neutrální odstíny doplněné zelenou. Druhý trend s názvem Opulent klade důraz na kvalitní a luxusní materiály v čele se zlatavými povrchy. Třetí směr nese název Energetic. Ten je plný sytých barev, hravých kombinací a moderních materiálů. Poslední směr Romantic zaujme především ženy. Je zdobný, plný pastelových odstínů a jemných kontrastů.

Expozici stejně jako ročníky předešlé připravuje zkušená interiérová designérka Ing. Iva Bastlová z ateliéru Loxo. Inspiraci a podněty pro tuto expozici čerpá na zahraničních veletrzích. Styly a směry však upravuje pro český trh.

Veletrh For Furniture se koná od 17. do 20. března 2016 na výstavišti PVA v Letňanech. 
Expozici najdete ve vstupní hale č. 2 při příchodu z parkoviště na ploše více než 130 m2

Více informací najdete na www.scena-inspirace-trendy.cz

Prohlédněte si reportáž z loňské výstavy SCÉNA: Inspirace & Trendy:

08.02.2016

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444