Zahradní technika s motory Honda

Špičkové motory Honda ve spojení se zahradní technikou představují možnost velmi pohodlné, uživatelsky příjemné a efektivní péče o zahradu. Sortiment zahradních pomocníků, který na náš trh uvádí společnost BG Technik cs, výhradní distributor motorových strojů Honda, zahrnuje travní motorové sekačky a zahradní traktory, ale také křovinořezy, plotostřihy, fukary, vyžínače, postřikovače, kultivátory a různé příslušenství.

Velkou výhodou tzv. ručně nesených motorových zařízení od Hondy je snadná manipulovatelnost. Křovinořezy, plotostřihy, postřikovače a fukary jsou konstruovány tak, že fungují v jakékoli poloze, aniž by hrozily problémy s pravidelností jejich chodu nebo nebezpečí zadření motoru. Díky speciální technologii mazání a dodávky paliva, na které je založeno fungování jejich Mini 4-taktních motorů GX 25, resp. GX 35 umožňují velmi pohodlnou a plynulou práci.


Z bohaté nabídky modelů motorových sekaček si mohou vybrat majitelé rodinných domů a chalup se zahradou, kteří chtějí u svého bydlení perfektní trávník, ale i profesionálové, kteří udržují rozsáhlé travnaté plochy a potřebují účinnou pomoc kvalitních výkonných strojů.
Hitem začínající sezóny je ovšem inovovaný model populární motorové travní sekačky IZY HRG 465 C3 SDE, která se vyznačuje zdokonaleným tvarem zaobleného skeletu s turbovysávacím efektem. Právě promyšlená konstrukce skeletu a vysoký kroutící moment motoru přispívají k tomu, že si tento stroj dobře poradí i s přerostlým a silně zanedbaným trávníkem. Sekačka, která uživatelům umožňuje posečenou trávu sbírat do koše a s použitím přídavného zařízení i mulčovat, je vybavena zařízením na lehký start a má automatický sytič.

Honda nabízí své výrobky na trhu prostřednictvím kvalitních autorizovaných prodejců a samozřejmostí je také dokonalý servis.
07.05.2008 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444