Zahradní nábytek TEAK&GARDEN z teakového dřeva

Teakové dřevo, které se vyskytuje nejčastěji v tropických oblastech Asie, má celou řadu vlastností, pro které je stále více využíváno při výrobě kvalitního nábytku. Nejcennější vlastností teakového dřeva je jeho vysoká trvanlivost a odolnost vůči vlivům počasí či hmyzu a plísním. Díky své husté struktuře mastného dřeva je teakové dřevo maximálně stabilní.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Teakové dřevo je na dotek velice příjemné a netřepí se, je tvrdé a zároveň lehké. Nejčastěji bývá používáno k výrobě lodí a jachet, venkovního nábytku, ale stále častěji nachází uplatnění také při výrobě kuchyňského či koupelnového nábytku. Plantáže teakového dřeva mají pozitivní vliv na životní prostředí, protože vysazováním nových teakových plantáží je umožněna částečná kompenzace rostoucího výskytu oxidu uhličitého.
Zahradní nábytek TEAK&GARDEN z kolekce firmy DONATE je vyráběn výhradně z teakového dřeva nejvyšší kvality a je velmi pečlivě zpracováván. Veškeré části nábytku např. nohy, nebo zadní opěradla jsou zhotoveny v masivním teakovém dřevě z jednoho kusu. Hlavní charakteristikou každého modelu je řešení hrany na liště sedadel a opěradel, která je vždy příjemně zaoblena a jemně obroušena. V kolekci pro rok 2003 označené jako třída "Výběr" nalezneme různé typy zahradního nábytku od lehkých skládacích stolů a židliček až po masívní křesla, lavice a rozkládací stoly, dále pak široký sortiment různých doplňků.
03.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444