Zahradní domky na nářadí a úložné boxy Biohort pro celoroční uskladnění předmětů

Soutěž

Úložných prostor není nikdy dost. Přitom věcí člověku časem neustále přibývá. Dříve nebo později je tak téměř každý nucen řešit otázku „kam s ním?“. Odpovědi bývají různé, často provizorní. Obzvlášť u objemnějších předmětů, jako jsou kola, gril, zahradní nábytek nebo sekačka na trávu. Řešení přitom nemusí být vůbec složité.

Rakouská společnost Biohort, specialista na zahradní domky a úložné boxy, se již více než pětatřicet let zabývá vývojem těchto technicky propracovaných úložných řešení, které můžete umístit na své zahradě nebo terase. Díky rozmanitému příslušenství budete mít vše přehledně srovnáno a po ruce
 

Zahradní domek nebo úložný box?

Pokud máte k dispozici velkou zahradu, proč si nedopřát prostorný domek na nářadí, do kterého můžete mimo jiné uskladnit klidně i motorku. V případě, že nemáte tolik místa, nabízejí se užší domky, které lze prakticky připevnit třeba na zeď garáže nebo domu. Široká škála úložných boxů pak skýtá skvělé řešení nejen k bazénu, ale i na domácí terasy či do exteriérů restaurací, hotelů nebo rekreačních středisek.  

bydlinekSoutěžte o venkovní úložný box – FreizeitBox od rakouské společnosti Biohort
Pozorně čtěte článek a odpovězte na soutěžní otázku na konci článku. 

 

Záruka 20 let? Jsme si jisti tím, co prodáváme

Už samotný fakt, že výrobce nabízí tak dlouhou záruku, hovoří ve prospěch vysoké kvality produktu. Materiály, z nichž jsou skladovací prostory a zahradní domky vyráběny, splňují přísná kritéria na odolnost vůči povětrnostním vlivům, jsou bezúdržbové a jejich životnost dalece přesahuje konkurenční výrobky. Už žádné opakované lakování, natírání či jiné ošetřování povrchu.

V čem jsou materiály produktů Biohort výjimečné? Základem je použití žárově pozinkovaného ocelového plechu ošetřeného polyamidovým vypalovacím lakem. Stejný materiál využívají také přední výrobci automobilů. Dvojitá síla plechu a robustní konstrukce jsou pak klíčem k celkové stabilitě domků, šroubové spoje a panty jsou vyrobeny z nerezové ušlechtilé oceli. K zabezpečení slouží cylindrická vložka s otočnou rukojetí.

Design jako přidaná hodnota

Úložné prostory a zahradní domky Biohort vedle svého špičkového provedení a dlouhé životnosti přicházejí do vašich zahrad ještě s dalším bonusem. Tím je nadčasový moderní design, na kterém se podílejí špičkoví designéři, aby skloubili jedinečný styl s maximálním možným využitím prostoru. Vznikají tak produkty, které se stanou nedílnou součástí vaší zahradní architektury. Vyzkoušejte spojení funkčních a designových kvalit zahradních domků Biohort, objednávka je bez starostí. Stačí se pohodlně usadit a počkat, až Biohort zazvoní u vašich dveří, doprava je zdarma.

bydlinekSoutěžte o perfektní venkovní úložný box – FreizeitBox od rakouské společnosti Biohort, v hodnotě: 7 649 Kč

Freizeit, neboli volný čas. Jak už tedy název napovídá, jedná se o box určený pro uskladnění předmětů určených pro volnočasové aktivity. Ukládat do něj můžeme sedáky, lehátka, skládací židle, hračky nebo sportovní či kempinkové vybavení. Dostupný je celkem ve čtyřech velikostech a pěti barevných variantách. Pro společnost Biohort jsou charakteristické vysoce kvalitní materiály, nejinak tomu je v případě FreizeitBoxu. Díky nim má velmi stabilní provedení, tlaková plynová pružina zajišťuje komfortní otevírání, zabezpečen je cylindrickou vložkou s otočným knoflíkem, má neviditelné integrované větrání a šrouby z ušlechtilé oceli. Volitelnou výbavou je síť na víko nebo závěsný koš pro drobné předměty.

Soutěž trvá do 22. května 2016. Soutěž byla ukončena. Výherce: Jan Vudia

Technická specifikace:

  • Vnější rozměry: š x h x v (cm): 101 x 46 x 61
  • Objem: 195 l
  • Barva: pět barevných variant
  • Materiál: žárově pozinkovaný ocelový plech opatřený vypalovacím polyamidovým lakem
  • Spojovací materiál: šrouby a panty z ušlechtilé oceli
  • Základní výbava: otevírání víka tlakovou plynovou pružinou a cylindrický zámek s otočnou rukojetí a rezervním klíčem.
 
Výherce soutěže má možnost zvolit si barevnou variantu FreizeitBoxu, která se mu nejlépe hodí k jeho bydlení. Barevné varianty jsou: bílá, stříbrná metalíza, šedý křemen metalíza, tmavě šedá metalíza nebo tmavě zelená.

Produkty značky Biohort můžete zakoupit na adrese: www.obchodprobydleni.cz.
21.04.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444