Začíná veletrh Pragointerier Living Fair

Foto: BYDLENÍ.CZ

Foto: BYDLENÍ.CZ

Na pražském Výstavišti dnes začíná veletrh Pragointerier Living Fair. Od 4. – 7. září 2008 se Výstaviště Incheba Expo Praha - Holešovice stává místem setkání zájemců o nejnovější trendy v oboru interiérů a bydlení s výrobci nábytku, bytového textilu, podlahovin, svítidel a bytových doplňků. Návštěvníci zde mají příležitost porovnat na jednom místě širokou paletu nabídky jednotlivých výrobců a obchodníků a zároveň využít veletržních slev.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: BYDLENÍ.CZ

Letošní ročník veletrhu představuje české výrobce a návrháře nábytku a bytových doplňků, ale také zahraniční firmy z Turecka, Slovenska a Bulharska. Kromě lákavých firemních expozic, v nichž se představí více než dvě stovky výrobců a dodavatelů, nabízí veletrh také pestrý doprovodný program. K již tradičním soutěžím Nejlepší expozice, Okno a styl či Salon novinek a designu, přibudou letos další novinky. Formou přednášek a konzultací zdarma proběhne například Den bytových designérů projektu Umíme udělat domov. Na závěr celého dne bude vylosován výherce, který získá rekonstrukci jedné místnosti svého interiéru zdarma. Projekt Umíme udělat domov realizuje firma Dendrit Consulting a partnery tohoto projektu jsou firmy Sapeli, a.s., J.A.P., s.r.o., VW Sklo, s.r.o., Winpro s.r.o., Tikkurila s.r.o., Hanák nábytek, a.s. a Tilo s.r.o. Zajímavé přednášky o psychologii barev v interiéru budou probíhat po dobu celého veletrhu v podání Ing. arch. Silvie Cejpkové. Doc. ak. Arch. Ivana Čapková se představí s přednáškou na téma Rozdíly v zařizování starých a nových bytů. Pro fanoušky Horsta Fuchse je připravena autogramiáda a předváděcí show.
04.09.2008 | tz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444