Z aktuální nabídky 1. České Realitní a Investiční

Rozsáhlé služby v oblasti nemovitostí poskytuje 1. Česká Realitní a Investiční, a.s. Jednou z předností této společnosti je rychlost při zprostředkování koupě, prodeje nebo pronájmu nemovitosti, svým klientům však nabízí celou škálu dalších služeb od správy nemovitostí přes pořádání dobrovolných veřejných dražeb, development, konzultační činnost, půjčky zprostředkování hypotéčních úvěrů až po daňové a právní služby a poradenství.

Investorům
Investorům nabízí společnost partnerství pouze v projektech, které zcela kontroluje. Vážným zájemcům s hotovostí je nyní aktuálně určena exkluzivní možnost partnerství v projektu zhodnocení bytového činžovního domu na Žižkově s nebytovými prostory. Banka již poskytla hypotéku, potřebujete vlastní prostředky pouze ve výši 6.950.000,- Kč, následně je projekt samofinancovatelný, očekávaná návratnost 57% p.a. Společnost je připravena podílet se až 30% na všech nákladech projektu, který spočívá v provedení rekonstrukce společných prostor domu, rozdělení domu prohlášením vlastníka budovy na jednotky, a následném prodeji jednotek.
Prodáváte dům?
Pokud byste např. rádi prodali váš dům tak, abyste v něm i nadále mohli bydlet a nebyli přitom v postavení nájemníka, pak jste rovněž na správné adrese právě u 1.České Realitní a Investiční. Kupující zřídí ve váš prospěch na doživotí věcné břemeno k vašemu bytu. Společnost také nabízí možnost za výhodných podmínek prodat půdu ve vašem činžovním domě. Kupující zaplatí za půdu, na své náklady postaví výtah, vymění stoupačky za nové, zrekonstruuje fasádu.
Pomoc při rekonstrukci
Jako developer kupuje 1. Česká Realitní a Investiční byty za účelem jejich okamžitého zhodnocení. Provádí kompletní rekonstrukce domu, při které se byty v domě stanou po delší dobu neobyvatelné, nájemcům proto poskytuje byty náhradní, které odpovídají kategorií i výměrou. Pokud jste vlastník, který chce dům zhodnotit podobným způsobem, společnost vám pomůže při jednání s vašimi nájemníky a je schopna zajistit pro ně odpovídající náhradní byty.
Zhodnoťte svůj dům
Od svého založení v březnu 1999 se společnost specializuje na zhodnocování bytových činžovních domů, realizovali zde přes dvacet vlastních projektů a jako prodejce působí u podstatně více projektů druhých vlastníků. Vlastníkům činžovních domů nabízí oboustranně výhodnou spolupráci, která spočívá ve spojení vlastníka nemovitosti a 1. České Realitní a Investiční jako developera za účelem realizace projektu - rozdělení domu prohlášením vlastníka budovy na jednotky, rekonstrukce společných částí domu, vyhledání náhradních bytů pro nájemníky, na kterém se finančně podílí i developer, rekonstrukce a prodej jednotek. Výsledky práce společnosti v této oblasti jsou díky letitým zkušenostem velmi profesionální a ziskové, v zájmu zachování této úrovně si proto také vyhrazuje podmínku nejdříve posoudit možnosti projektu a spolupráce na osobní schůzce a následně klientům sdělí, zda je připravena společný projekt realizovat.

Nabídku 1. České Realitní a Investiční naleznete na BYDLENÍ.CZ zde

Společnost provozuje kvalitní vlastní realitní server www.cinzovnidomy.cz

02.07.2004 | tk

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444