Vzorový rodinný dům si můžete prohlédnout i v Rakousku

Společnost RD Rýmařov představila nový vzorový dům, který je otevřen vašim prohlídkám. Co je na něm zajímavého? Jedná se o standardní typ domu, který můžete znát z dalších realizací firmy, avšak se liší větší podlahovou plochou a podlažím navíc. Proč dál byste ho měli navštívit?

Nový vzorový dům můžete navštívit ve městě Sierndorf, které leží v pouhých 25 km od Vídně. Dům je postaven podle typového domu LARGO 147, jeho podlahová plocha však čítá přes 240 m2.  
 

Vzorový dům se představuje 

Dřevostavba vás zaujme svým rustikálním vzhledem. Sedlová střecha přesahuje přes terasu a vstupní prostor, kde vytváří příjemné zápraží. Na originálním vzhledu se také podílí masivní dřevěné sloupy, které v kombinaci s dřevěným obložením fasády tvoří dokonalou harmonii.

Na ploše přes 240 mse rozkládá důmyslně promyšlený prostor včetně terasy a zádveří. Jednotlivé místnosti jsou situovány tak, aby dům svým obyvatelům poskytoval dostatek soukromí a zároveň umožnil snadný pohyb po domě.

Titul pro rodinný dům od společnosti RD Rýmařov
V hlasování široké veřejnosti byl rodinný dům LARGO 147 v roce 2010 oceněn titulem DŮM ROKU 2016. 

Koncept vzorového domu v Sierndorfu vycházel z typového domu LARGO 147, jehož interiér splňuje požadavky na komfortní bydlení. Klidová zóna nabízí jednu ložnici a další dva pokoje, koupelnu a šatnu s dostatkem úložného prostoru pro celou rodinu. Tento prostor je od rušné denní zóny, kde trávíme společný čas v obývacím pokoji a kuchyni, oddělen příčkou a chodbou. Hospodyňky jistě ocení spíž, díky které budou mít všechny suroviny na vaření po ruce. 

Prohlédněte si dokončené realizace rodinného domu LARGO 147

 
12.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444