Vysoký záhon - praktický pomocník

Jaro je jedno z nejkrásnějších období v roce, které trávíme především prací na zahradě. S praktickým pomocním pro vaše zahradničení můžete ušetřit své síly i čas.

Vysoký záhon od společnosti Limes Litomyšl s.r.o. je jedním z těch výrobků, které nám usnadní práci, ozvláštní zahradu a navíc šetří naše záda. Už se nemusíte ohýbat k záhonu, protože jej máte doslova na dosah ruky. Vysoké záhony VZ 8-8-5, VZ 8-10-5 a VZ 10-10-5 jsou vyráběny z žárově pozinkovaného plechu, takže dlouhá životnost je zaručena.



Jsou vyráběny ve třech základních rozměrech a každý z těchto záhonů je možné rozšířit o rozšiřovací modul a tím vytvořit záhon libovolné velikosti. Také je možné si záhon objednat nalakovaný práškovým lakem tak, aby ladil s ostatním vybavením zahrady.

Výhodou vysokých záhonů je také to, že pro jejich založení můžeme zužitkovat hrubý zahradní odpad. Kvalitní substrát dáváme totiž až do vrchní vrstvy, takže se elegantně zbavíme větviček a dalšího materiálu, který bychom jinak museli zpracovávat jinak.

Vysoké záhony se opět stávají populárními zahradními doplňky hlavně pro svou praktičnost. Prohlédněte si nabídku záhonů z pozinkovaného plechu od společnosti Limes Litomyšl s.r.o.

Navštivte e-shop www.limes.cz, kde naleznete více informací a kde si můžete záhon objednat.
01.03.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444