Vysavače Philips

Díky tradici trvající více jak 120 let se firma Philips dokáže velmi efektivně přizpůsobit vašim požadavkům na poli vysavačů. Ať už tedy vybíráte klasický sáčkový vysavač, bezsáčkový nebo třeba tyčový či robotický, výrobkům značky Philips můžete rozhodně důvěřovat.

Klasické sáčkové vysavače Philips

Čím mohou sáčkové vysavače Philips zaujmout vaši pozornost? Předně je to tedy velmi nízká spotřeba i hlučnost a vysoký výkon. Vysavače používají účinné filtry HEPA13 - zachytí až 99,95 % nečistot a to i včetně nejjemnějších částic. Sáčkové vysavače Philips dále disponují technologií AirflowMax, která zajišťuje maximální sací výkon, a mají unikátní hubici TriActive, kombinující tři způsoby vysávání (nasaje i větší nečistoty, důkladně vysaje vyšší koberce a odstraňuje lépe prach podél stěn či nábytku). Vysavače Philips také mají certifikát ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation), tudíž jsou také ideálními kandidáty pro alergiky.
 

Bezsáčkové vysavače Philips

Pokud nejste zastánci neustálého nakupování a vyměňování pytlíků do vysavače, pořiďte si bezsáčkový vysavač Philips! Nádoby, které zachytávají prach a nečistoty, disponují technologií NanoClean, díky níž se prach nenalepí na stěny nádoby a padá přímo na její dno. Technologie PowerCyclone zase zajišťuje unikátní sací výkon bezsáčkových vysavačů. Dále také bezsáčkové vysavače Philips také používají filtry HEPA13, hubice TriActive a taktéž mají certifikaci ECARF.
 

Tyčové vysavače Philips

Zavazí vám klasický vysavač v bytě a nevíte kam ho uskladnit? Pořiďte si tyčový vysavač Philips, který funguje nejen jako vysavač, ale také jako mop. Tyčové vysavače od Philips jsou bezsáčkové a bezdrátové, na jedno nabití ale vydrží vysávat až 5 hodin a na jedno přejetí vysají až 97% nečistot. Disponují také skvělou filtrační technologií, díky které zachytí až 90% všech alergenů či pylů do velikost 0,3 mikronů.

23.03.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444