Výklopy Aventos top pro komfortní otevírání horních skříněk

Jestliže budete plánovat novou kuchyň, nevyhnete se dotazu, jak se budou otevírat horní skříňky. Už dávno totiž neexistuje pouze jedna možnost. Vedle tradičního otevírání do strany nyní můžete vybírat mezi výklopy, výsuvy, roletami či posuvy. Jaké je praktické a ergonomické řešení?

Designové výklopy pro komfortní otevírání

Při zařizování kuchyně se klade velký důraz na její praktičnost, ergonomii a funkčnost. Kuchyňské skříňky se používají dennodenně, a proto by měly sloužit bez sebemenších zádrhelů. Blum, specialista na nábytkové kování, vyrábí inovovaný systém výklopů AVENTOS top, který přináší vysoký komfort pohybu do horních skříněk a zvyšuje tak kvalitu bydlení.



Ať už jde o skládací, výkyvné, zdvihací nebo prosté výklopy – s nejnovější generací kování na výklopy můžete v horní skříňce spojit design s pohodlím. Díky systémům AVENTOS HF top, HS top, HL top a HK top můžete mistrovsky zinscenovat výklopy ve všech obytných prostorách.

Nová řada výklopů AVENTOS top, to je opravdová symfonie pohybu.

27.03.2024 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444