Výklopy AVENTOS - komfort v otevírání horních skříněk

Při zařizování kuchyně se klade velký důraz na její praktičnost, ergonomii a funkčnost. Kuchyňské skříňky se používají dennodenně, a proto by měly sloužit bez sebemenších zádrhelů. Blum, specialista na nábytkové kování, představil systém výklopů AVENTOS, který přináší vysoký komfort pohybu do horní skříňky a zvyšuje tak kvalitu bydlení.

BLUM celosvětově provádí výzkumy, jak domácnosti používají kuchyně, rozšiřuje sortiment kování a zvyšuje komfort, který přizpůsobuje přáním a potřebám zákazníků. Právě v kuchyni je totiž možné vytvořit nadstandardní nábytek s vysokým komfortem obsluhy a zvýšit kvalitu bydlení.  



Kování na výklopy AVENTOS přinášejí komfort do otvírání horních skříněk. Dokonce i velké a těžké výklopy otevřete velmi snadno. Není důležité, zda si pořídíte horní skříňky do kuchyně nebo obývacího pokoje, zda to budou malá nebo velká čela; výklopy se s kováním AVENTOS otvírají nanejvýš snadno a – díky integrovanému BLUMOTION – se také měkce a tiše zavírají.


 

AVENTOS nepřekáží

Kování AVENTOS zaručí volnost pohybu. Můžete nechat horní skříňku otevřenou po celou dobu používání kuchyně a nikdy se neuhodíte o čelo výklopu. Čelo se pohybuje mimo prostor, ve kterém pracujete, a dokáže se zastavit kdykoli a v každé požadované pozici. AVENTOS zajistí, aby byl obsah skříně neustále dostupný bez omezení. Místo nad vysokými skříněmi i běžné horní skříňky s výklopy se dají uspořádat naprosto variabilně z hlediska výšky i šířky – v závislosti na potřebě úložného prostoru, nebo slícovat se schématem mezer v dolní skříňce. Čela se otvírají úžasně lehce, podle přání zákazníka mechanicky nebo elektricky. Zavírání s tlumením BLUMOTION je již integrováno.


Blum každé kování podrobuje důkladným, náročným zkouškám, které provádí ve smyslu přísných kritérií v testovacích laboratořích, a rovněž ve spolupráci s mezinárodními zkušebnami. Výklop AVENTOS otevřou a zavřou až 80.000 krát – teprve potom začínají být o kvalitě přesvědčeni.

Vedle vysoké funkčnosti vás sortiment AVENTOS přesvědčí prostým a přitom elegantním designem. Důkazem pro to je řada mezinárodních ocenění. 
07.11.2022
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444