Vyhrajte kompletní světlovod, na děti čekají Kiumbové

Novinky z BYDLENI.CZ - 15.12.2009

Téma|Soutěž|Poradna|Kniha

 

KiumbovéDobrý den,

 

do Vánoc nám zbývá něco přes týden. Snad nejintenzivněji Vánoce prožívají děti, a tak není na škodu připomenout si dětský svět. V tematických článcích naleznete informace, jak dítěti zajistit bezpečí a pohodlí, ale můžete se také inspirovat, jak zajímavě dítěti zařídit pokoj.

 

Získat originální dárek (tajemné Kiumby) pro své ratolesti můžete v jedné z našich soutěží. Druhé z probíhajících soutěží by se měl zúčastnit každý, kdo doma postrádá v zimních měsících dostatek přírodního světla.

 

V rubrice zajímavé knihy si můžete přečíst dobrý tip na vánoční dárek pro všechny, kterým není lhostejná současná architektura.

 

Příjemně strávený čas a uvolnění od předvánočního shonu u četby našeho zpravodaje Vám přeje celá redakce BYDLENI.CZ.

 

TÉMA TÝDNE: BEZPEČÍ A POHODLÍ DĚTÍ

 

Dětský pokojV dětském pokoji vládne pohodlí a bezpečí
Dětský pokoj je pro dítě celým světem. Je nejen prostorem určeným ke spánku a dětským hrám, ale v předškolním a především školním věku již také místem pro práci a učení. Je důležité, aby vybavení dětského pokoje bylo maximálně přizpůsobeno věku a potřebám dítěte. www.nabytek-forliving.cz

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

Pokoj nazvaný Afrika. Foto: mimolimitPohádkové světy studia mimolimit
Minulý týden zahájilo architektonické a designérské studio mimolimit v showroomu Konsepti výstavu nazvanou byby ([:bajbaj:], „ahoj!“). „Byby je koncept určený dětem a jejich rodičům. Kombinuje v sobě nejen zařízení dětských pokojů, ale i doplňky a oblečení pro děti od narození až do dvanácti let,“ objasňuje Barbora Škorpilová, která je autorkou výstavy. http://www.mimolimit.cz/cz/

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

.

 

BYDLENI.CZ DOPORUČUJE

 

Dřevěná okna - SlavonaDřevěná okna nejen pro Dům snů
Vzhledem k tomu, že mediálně známý Dům snů se aktuálně staví jako ekologická a energeticky úsporná dřevostavba, v níž se představují mnohé nové materiály a technologie, byla v tomto duchu vybrána i okna. Okna firmy Slavona

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

 

Baumit - zimaStavět můžete po celý rok
Zimní období s teplotami kolem nuly představuje pro mnohé stavební práce vynucenou pauzu. Netrpělivým nebo těm, kterým se blíží termín předání stavby, se dnes už nabízí stavební materiály uzpůsobené pro práci při nízkých teplotách. Patří mezi ně také řada produktů od české společnosti Baumit, které jsou aktuálně v prodeji za zvýhodněné ceny. Produkty Baumit

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

SOUTĚŽ

 

Zúčastněte se našich dvou nových soutěží. První ze soutěží možná pomůže leckomu z nás vyřešit problém s dárky pro děti, které by měly být hravé a zároveň je rozvíjet.

 

KiumbovéVíte, kdo jsou Kiumbové?
Zneklidňuje vás, že by o Vánocích pod stromečkem měly vaše děti najít dárky, které jen rozmnoží hromady plastu a plyše v jejich pokojích, aniž by jim přinesly nové vjemy a zážitky či rozvíjely jejich dovednosti? Dárek, který se takovému neblahému scénáři poněkud vymyká, můžete vyhrát v Bydlínkově nové soutěži.Soutěžit můžete do 18.12.2009.

Soutěžte na portálu BYDLENI.CZ

 

Koupelna osvícená světlovodem Solatube

Vyhrajte kompletní světlovod

Druhá soutěž o světlovody Solatube může inspirovat všechny, kdo řeší jak přivést přírodní světlo do tmavých prostor. Více informací o světlovodech naleznete také na stránkách www.solatube.cz.Soutěžit můžete do 10.2.2010.

 

Soutěž byla uzavřena.

 

PORADNA

 

DPH u rodinného domu?


Pokud bych měl zájem stavět rodinný dům kolem 120 m2, který by nebyl určen ke stálému bydlení, jaké DPH u stavebních prací je třeba aplikovat?

 

Odpověď na portálu BYDLENI.CZ

Zeptejte se Bydlínka

 

 

PŘEDSTAVUJEME ZAJÍMAVÉ KNIHY O BYDLENÍ

 

Architektura - volba nebo osudArchitektura - volba nebo osud

Kniha Léona Kriera "Architektura - volba nebo osud" je zajímavým tipem na vánoční dárek a jistě dobrým čtivem na volné dny vánočních svátků - pro všechny, kterým není lhostejná současná architektura. Kniha vyvolala v posledních letech bouřlivé diskuse. Autor totiž výstižně rozebírá důvody, proč moderní stavby vyvolávají v lidech pocity úzkosti a odcizení, a především hledá východiska ze současné situace.

Více o knize

 

 Bydlínek

 

Redakční skřítek Bydlínek i celá redakce BYDLENI.CZ Vám přejí hezký den.

Tento zpravodaj je zasílán registrovaným čtenářům a zákazníkům portálu BYDLENI.CZ.

 

14.12.2009

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444