Vyhrajte postýlku nebo přebalovací pult od BABY born

Panenky jsou důležitou součástí rozvoje dětí. Pomáhají totiž rozvíjet nejen jemnou motoriku, ale také empatii a smysl pro zodpovědnost. Malé maminky a tatínkové si s BABY born mohou vyzkoušet všechny činnosti, které pak jako dospělí zažijí s malým miminkem. Koupání, přebalování, uspávání i procházky jsou na denním pořádku.

Přebalovací stůl je nezbytným pomocníkem při péči o panenky BABY born. Stolek je inspirován moderním skandinávským stylem. Má nohy v designu dřeva a růžové detaily. Skvěle se hodí do jakéhokoliv dětského pokojíčku. Ladí i s dalším vybavením pro BABY born. Třeba s jídelní židličkou a stojanem na oblečení.

Na přebalovacím stole nesmí chybět ani zvířecí kamarádka BABY born – kačenka, která dohlíží na miminko při přebalování a zároveň nabízí ubrousky. Do trojdílné přihrádky pod stolem můžete odkládat plenky, oblečení, hračky a další potřeby pro miminka BABY born.


Kouzelné snění v postýlce na kolečkách

Po obědě je čas na zdřímnutí a BABY born postýlka je na to jako stvořená. Navíc má praktická kolečka, díky kterým si svou BABY born mohou malé maminky i tatínkové v postýlce přesouvat, kam zrovna potřebují a budou ji mít stále na očích.

BABY born postýlka na kolečkách má růžovou korbičku s motivy roztomilých zvířátek. Je zavěšená na rámu v moderním vzhledu dřeva a v horní části jsou malá nebesa a kolotoč ve tvaru planety, který pomůže miminku rychleji usnout. Maximální pohodlí bude mít BABY born také díky měkoučkému polštáři a přikrývce. Postýlka je vhodná pro BABY born ve velikosti 36 i 43 cm. 
 

bydlinek Soutěž o přebalovací pult a postýlku na kolečkách BABY born
Zapojte se do soutěže o nábytek pro panenky BABY born. Stačí zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Nápovědu najdete na adrese: www.baby-born.cz. Soutěž trvala do 5. března 2024. Výherci: P. Soukopová, L. Večeřová

19.02.2024 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444