Výhody chytrého bydlení od HDL

Inteligentní bydlení je trend, který zvyšuje komfort bydlení, zajišťuje bezpečnost a dokonalý přehled o domácnosti. Pokud plánujete stavbu nebo rekonstrukci domu či bytu, seznamte se s chytrým bydlením od HDL.

Představme si hlavní výhody chytrého bydlení od HDL

1. Jednoduchost a řešení na míru

Láká vás inteligentní elektroinstalace, ale obáváte se vysokých počátečních investic? Poskládejte si řešení na míru. Modulární systém, kde jsou jednotlivé moduly určeny pro konkrétní oblasti, jako je osvětlení, vytápění a klimatizace, ovládání žaluzií, zabezpečení, může být rozšiřován a měněn postupně. Navíc funguje i při poruše části systému.

2. Integrace: Snadné ovládání

Obáváte se složitého ovládání? Nemusíte studovat několik návodů na obsluhu, užívat různé koncové aplikace a ovladače nebo řešit vícero firem na servis. Autonomní systémy je možno integrovat tak, aby vše pracovalo v rámci jednoho systému HDL. Zařízení spolu komunikují, spolupracují a využívají se synergickým efektem stejné senzory, ovladače, aplikaci.

3. Bezdrátové řešení

Sice plánujete rekonstrukci, ale nové elektroinstalace se obáváte kvůli případnému zasekávání kabelů do zdi? HDL nabízí bezdrátové řešení bez nutnosti větších stavebních prací. Každý z prvků systému Buspro Wireless sám šíří signál, a proto síla signálu neklesá se vzdáleností od centrálního bodu tak, jak je u většiny bezdrátových technologií obvyklé. Bezdrátové řešení je možné jednoduše kombinovat se standardním kabelovým systémem HDL Buspro, což je ceněno u přestaveb nebo změně stavebního plánu.
Bezdrátová síť, tzv. mesh network

 

4. Design je důležitý!

Součástí inteligentní elektroinstalace jsou ovládací panely, jejichž design snadno sladíte s ostatním vybavením interiéru. Ovládací panely je možné vybírat v rozličném barevném i materiálovém provedení. Jsou tlačítkové nebo s LCD displejem, mohou mít nastavitelné barevné podsvícení, gravírované ikony, možnost samostatného nastavení funkcí a k nim přiřazených ikon anebo zabudované čidlo teploty. Samozřejmostí chytrého bydlení je také možnost ovládat dům přes aplikaci v tabletu nebo chytrém telefonu. 

bydlinekReference, které přesvědčí
Pokud vás HDL chytré bydlení zaujalo a chtěli byste se dozvědět více, můžete specialisty osobně navštívit na veletrhu FOR ARCH od 19. do 23. 9. 2017 v Praze, v hale 4, stánek A16 nebo v showroomu ve vile v Italské 35, v Praze 2. Inspirovat se zde můžete mnoha referenčními budovami z celého světa automatizovanými společností HDL za posledních 30 let.

 
Zleva: Rodinný dům, Rusko, Moskva - Systémy HDL řeší: Osvětlení, vytápění, větrání, klimatizaci, zabezpečení, stínění, domácí kino, fontánu, řízení teploty v sauně.
Byt s ošetřovatelskou péči, Benátky, Itálie - Systémy HDL řeší: Osvětlení, vytápění, větrání, klimatizaci, zabezpečení, stínění, audio 
 
Zleva: Luxusní byt, Säo Paulo, Brazílie - Systémy HDL řeší: Osvětlení, vytápění, větrání, klimatizaci, zabezpečení, stínění, audio, domácí kino.
Pasivní dům, Oslo, Norsko - Systémy HDL řeší: Osvětlení, vytápění, větrání, klimatizaci, zabezpečení, stínění
 
11.09.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • HDL Automation s.r.o.

    HDL Automation s.r.o. zastupuje na českém, slovenském, polském a maďarském trhu globální značky HDL, Myjordomus, CasaTunes, smart:)things, IQRC, RAYSGEM, HOTEZA, MATRIX SYSTEM a další. Dodává škálu produktů od jednotlivých prvků až po kompletní automatizační systémy budov – řízení osvětlení, vytápění, stínění, zabezpečení, ventilace, klimatizace, měření spotřeby energií ... Stabilní postavení HDL Automation s.r.o. na trhu je zajištěno díky mateřské společnosti GORDIC spol. s r.o. Během své téměř 30leté historie realizovala tato společnost mnoho inovativních řešení ve vývoji softwaru a integračních projektech.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444