Vyberte si vypínač podle svého vkusu z řady Unica

Výběru vypínačů a zásuvek byste měli věnovat stejnou pozornost jako podlahám, dlažbám nebo třeba nábytku. Vypínače svým vzhledem vhodně doplní váš interiér. Pro snadné rozhodování společnost Schneider Electric nejširší paletu barev i designů v ČR.

V průběhu let se stala nejoblíbenější řadou Unica Colors. Ta vám nabízí dvacet barev vyměnitelných dekorativních rámečků. Pokud se vám do interiéru lépe hodí luxusnější kovové nebo dřevěné rámečky, můžete zvolit řadu Unica Top. Kromě těchto jsou v systému Unica další řady - Basic, Quadro, Plus, Class a Allegro.

15 sekund a máte nový vypínač

Díky modulárnímu řešení systému je lze vzájemně kombinovat. Použijete tedy jeden druh přístroje (vypínač, tlačítko, zásuvku, stmívač, …) a k němu můžete nakombinovat jakýkoliv krycí rámeček z celé nabídky. Schéma skládání je na obrázku. Krycí rámečky můžete měnit i vy jako laik, kdykoliv a bez nutnosti použití nářadí. Zabere to jen 15 sekund
 

Snadné malování bez lepicí pásky

Při návrhu systému Unica jsme mysleli i na pohodlí uživatelů. Před malováním nemusíte složitě olepovat vypínače páskou, aby se neumazaly. Pouze během několika sekund sejmete z vypínačů krycí rámečky. Na zdi zůstanou plně funkční přístroje kolem nichž poté vymalujete. Po malování krycí rámečky nacvaknete zpět. Přístroj nadále bude fungovat a vy nemusíte vypínače složitě čistit. Zároveň barva na zdi jde až pod rámeček vypínače, takže výsledek je dokonalý.
 
Tím, že výměna rámečků v systému Unica je tak jednoduchá, můžete provést i rychlou a levnou změnu designu a barvy vypínače, pokud změníte interiér.
 
Všechny řady Unica nabízí přes 60 různých barev, materiálů a designů … a navíc jejich kombinace. Z této nabídky si vybere opravdu každý.

Vyberte si vypínače a zásuvky ekonomicky

Rada odzkoušená našimi klienty v praxi: tam, kde stačí základní varianta přístrojů, např. za nábytkem, v technické místnosti apod., použijte základní bílé provedení Unica Basic. Kde chcete barevně sladit vypínače a zásuvky s malbou, dlažbou, nábytkem nebo doplňky v místnosti, použijte řadu Unica Colors nebo Unica Plus. A tam, kde je vhodné doplnit a sladit kvalitní materiály kuchyňské linky nebo nábytku, lze použít luxusní řadu rámečků v designu Unica Top ve dřevě a ušlechtilých kovech nebo rámečky Unica Class v kovu, skle, kameni i kůži. Systém Unica naplní všechny vaše představy.

A ještě drobnost: víte, že mezi barevnými a bílými rámečky v systému Unica Colors není žádný cenový rozdíl?


Moderní technologie pro inteligentní dům

Sortiment Unica nabízí širokou a úplnou škálu přístrojů. Od základních vypínačů a zásuvek přes datová, telefonní či audio připojení, sofistikované elektronické prvky - stmívače, časovače, meteo stanice až po nejmodernější přístroje pro ovládání inteligentních domovních systémů. S pomocí technologie KNX nebo bezdrátového systému Connect můžete ve své domácnosti ovládat světla, žaluzie, vytápění, naprogramovat si světelné scény a mnoho dalších funkcí. Uspoříte tak energii, zvýšíte pohodlí a bezpečnost vašeho domova.

 

Novinky v sortimentu

Unica je produktová řada, která se neustále vylepšuje. Jednou z posledních novinek je USB 2.0 nabíjecí konektor. Tento mechanizmus můžete použít pro nabíjení telefonů, tabletů nebo jiných zařízení pomocí USB kabelu. Jeho výhodou je to, že USB nabíjecí konektor můžete v jednom rámečku zkombinovat s jiným mechanizmem například vidlicovou zásuvkou, datovou zásuvkou atd.

Inovace dospěly i do designů rámečků. Sortiment je rozšířen o barvu aluminium a grafit v řadě Unica Top. Nyní můžete mít kompletní přístroj v těchto dvou luxusních barvách. V nejvyšší řadě Unica Class přibyl „industriální“ design pod názvem Corten Steel Oxide. 
 
 
V nabídce systému Unica naleznete vše pro moderní a bezpečnou elektroinstalaci. Více informací, včetně prodejních míst, naleznete na stránkách www.vypinac.cz.
11.04.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444