Vyberte si vhodnou matraci a pocítíte ten rozdíl

Na kvalitním a zdravém spánku se podílí řada faktorů. Měli bychom ložnici předem důkladně vyvětrat, teplotu snížit o několik stupňů, neusínat u televize a nesurfovat na mobilu ani na počítači. Nejdůležitější je však zaměřit se na výběr postele a vhodné matrace.

Usnuli jste někdy na gauči u televize? Vaše děti vás vytlačili z postele a vy jste si museli ustlat na lůžku pro hosty? Jistě jste na vlastní kůži pocítili ten rozdíl, když se probudíte na kvalitní posteli. Plnohodnotný spánek je k nezaplacení.

To, jak bude spánek vydatný, záleží nejen na konstrukci postele, roštu, ale také na matraci. Díky současné nabídce si může každý vybrat tu nejvhodnější matraci přesně podle sebe, výšky, váhy nebo třeba stáří. Poraďte se s odborníky, jakou tvrdost byste si měli pro své tělo vybrat, aby vám matrace zajistila dostatečnou podporu. Vyberte si materiál, který pro vás bude příjemný. Starší lidé upřednostní zdravotní matrace, alergici si vyberou antialergické matrace.

Matrace na míru, matrace pro každého

Matrace jsou k dostání v mnoha rozměrech. Nejčastěji volíme standardní rozměr 90 x 200 cm pro jednolůžko. Do manželských postelí pak budeme potřebovat matraci v rozměru 140 x 200 cm. Často si pár pořizuje dvě jednolůžkové matrace. To aby si každý z manželů mohl svou matraci přizpůsobit svým potřebám.

Nevyberete-li si mezi standardními rozměry, nezoufejte. Mnoho výrobců nabízí možnost objednání matrace na míru. V e-shopu Matrace Store získáte výhodu rychlého vyřízení. Matraci v jakémkoliv rozměru obdržíte ve velmi krátkých dodacích lhůtách a s dopravou zdarma po celé České republice.

E-shop Matrace Store se vyplatí sledovat

Zákazníkům jsou totiž představovány aktuální slevy - "matrace akce" - za zvýhodněné ceny.
Právě teď můžete například sendvičovou matraci z PUR pěny získat s 50% slevou.

K jedné matraci druhá zdarma

Vybavujete svým dětem pokojíček? Zařizujete pokoj pro hosty? Kupte si jednu matraci a druhou k ní dostanete zadarmo. Právě nyní můžete využít akce "matrace 1+1". Vybírat můžete mezi matracemi ze studených (HR) a polyurethanových (PUR) pěn, ale také mezi žádanými matracemi z viscoelastické "paměťové" pěny.
Nevíte, co znamená HR a PUR pěna? Nevyznáte se v nabídce matrací? Nemůžete se rozhodnout? Jak vybrat matraci vám poradí tým specialistů z e-shopu společnosti matrace Matrimex.
22.08.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444