Vyberte si markýzu, ještě než sluníčko začne pálit

I když sluneční paprsky se teď na jaře teprve hlásí o své slovo, brzy nás slunce přesvědčí o své síle. My potom rádi vyhledáme příjemný stín, kde bychom si odpočinuli. Vyberte si markýzu na svou terasu nebo balkon zavčas. 

Noc doprovází světlo. Kde je světlo, je i stín – jemná forma světla. Jemně zobrazené světlo. Rozptýlené sluneční paprsky citlivě dotvářejí prostor. Proužky, body, jemnými i rozmanitými liniemi. Míhají se přes stěny, tančí na podlaze, vytvářejí atmosféru. Hra stínů je tak krásná a pestrá jako stínicí technika firmy HELLA. Představujeme vám dvě markýzy, které vás nadchnou nejen elegantním vzhledem, ale moderní technikou především.

Hvězda mezi světlem a stínem – kazetová kloubová markýza SHAN

U moderní kazetové markýzy SHAN oceníte špičkové optimální zastínění. Markýza se vyrábí přesně na míru do šířky až 7 m a o výsuvu až 4 m. Tato markýza vás mile překvapí svým designem, za který dokonce získala ocenění reddot design award winner 2010.
 

Plachtová markýza BOOM budí vždy pozornost

Pohodu pod romantickými slunečníky, které připomínají středomoří, si můžete v klidu vychutnat i u vás doma.

Markýza BOOM spojuje funkci a design unikátního systému zastínění, je inspirována vlnami a mořem, potápěním a dobrodružstvím při plachtění. I vy v jejím stínu můžete zažívat příjemné letní dny. Ochladíte se, zasníte se, odpočinete si tak jako na exotické dovolené, ačkoliv sedíte na terase, na zahradě u bazénu vašeho domu nebo na zahrádce kavárny.

Plachtová markýza nabízí univerzální použití, můžete ji namontovat na zeď nebo na stojan. Vyrábí se ve 4 velikostech od 8,5 do 16 m2 stínící plochy (délka ráhna 4 až 5,5 m). Na nosný sloup je možno instalovat až 4 markýzy a zastínit tak plochu až 8 x 8 m.

Prohlédněte si, jak vypadá markýza BOOM v různých pozicích:


BOOM zavřený, polootevřený a otevřený 

Řiďte stín inteligentně

Markýzy mohou být ovládány samozřejmě manuálně, ale pouze s elektromotory si užijete maximální komfort. Špičková řada Design Line je proto dodávána pouze s ovládáním elektromotory. Můžete si zvolit nejjednodušší, přímé řízení motoru spínačem, které lze rozšířit o automatické řízení čidlem slunce a větru, dále pak časové spínače nebo dokonce lze stínicí techniku připojit k inteligentnímu řízení celého domu. Na přání mohou být markýzy řízeny dálkově radiovými vysílači nebo nově přes smartphony systémem HELLA ONYX. Pokud je motor vybaven přijímačem dálkového ovládání, je do výsuvného profilu markýzy namontováno otřesové 3D čidlo, které zajišťuje nejlepší ochranu markýzy před poškozením silným větrem.

Hella je jedním z nejstarších evropských výrobců markýz a kromě ochrany proti slunci přesvědčí i inovacemi a nadčasovým designem. Vybírat můžete ze tří programových linií markýz – Classic, Comfort a Design Line. Tato nabídka umožňuje vždy nalézt vhodný typ, vše ve vysoké kvalitě a za přiměřenou cenu. Jak bude vaše markýza vypadat a co vše bude umět, rozhodnete vy sami.

Více informací získáte na prodejních místech HELLA v Praze, Brně a Vysokově u Náchoda nebo na www.hella.info.
09.03.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444