Výběr splachovacího systému nepodceňujte

Geberit Sigma70 pro elegantní vzhled

Geberit Sigma70 pro elegantní vzhled

Při rekonstrukci nebo zařizování nové koupelny obvykle strávíme spoustu času vybíráním obkladů, koupelnového nábytku, osvětlení a baterií. Většina z nás však nemá tušení, že existuje i široký výběr v oblasti splachovacích systémů pro WC. Tyto výrobky se používají každodenně, a je proto důležité vybrat s rozmyslem takové řešení, se kterým budete opravdu spokojeni.

Společnost Geberit, specialista na trhu se sanitárními produkty, nabízí inovativní funkce, vysoce kvalitní technická řešení a široký výběr designů. Výrobky Geberit jsou mimořádné svou spolehlivostí, dlouhou životností a jsou prověřeny více než 50letou zkušeností se splachovacími nádržkami pod omítku. Představme si novinky:

Bezdotykové ovládání splachování

S bezdotykovým splachováním WC jste se jistě setkali na letištích nebo v kinech, kde je již dlouhodobým standardem vybavení veřejných sanitárních zařízení. Lidé si dnes čím dál častěji přejí mít takovou technologii také doma. Se splachovacími tlačítky Geberit Sigma10 a Sigma80 si toto přání můžete snadno a stylově splnit, je pouze nutné, aby bylo toto řešení zahrnuto již do projektu.
 

Odsávání zápachu Geberit DuoFresh pro stálou svěžest na toaletě

Zřejmě nikdo si dnes už nedokáže představit kuchyni bez digestoře. Stejné řešení v podobě výkonné jednotky odsávání je nyní k dispozici také pro WC. Jednotka odsávání zápachu Geberit DuoFresh eliminuje problém přímo v místě jeho vzniku, tedy ve WC míse, zápach se tak nemá šanci rozšířit do místnosti. Tato funkce zvyšuje vaše každodenní pohodlí a svěžest na toaletě.

Geberit Sigma60 a Omega60 - extravagantní a stylová ovládací tlačítka

V nabídce ovládacích tlačítek Geberit najdete několik speciálních výrobků. Patří mezi ně například tlačítka Sigma60 a Omega60, která jsou zcela zapuštěná do stěny tak, aby lícovala s jejím povrchem. Jejich minimalistický design nemá žádné hrany a jiné rušivé prvky a umocňuje dojem prostornosti a uhlazenosti v koupelně.

Geberit Sigma70 pro elegantní vzhled

Tenká deska ze skla nebo nerezové oceli, která jako by se vznášela několik milimetrů před stěnou, bez jakýchkoliv tlačítek. Spláchnutí aktivujete lehkým dotykem a kompaktní povrch zaručuje snadnou údržbu.

Oddálené ovládaní splachování

Tlačítka pro oddálené splachování nejsou mezi splachovacími systémy Geberit zcela běžná, a přesto splňují nejvyšší nároky na uživatelské pohodlí a jednoduchý design. Oddálené splachování lze umístit v závislosti na individuálních potřebách až do vzdálenosti 1,7 metrů od nádržky.



Inovovaná tlačítka Geberit

Ovládací tlačítko splachování Geberit Sigma20 prošlo redesignem a získalo rafinovanější tvar s většími, lehce vypouklými ovládacími plochami. Tlačítko splachování Geberit Sigma30 je nově představen ještě v atraktivnějím, čistě lineárním designu.

Více informací o splachovacích systémech Geberit a nabídce designů, materiálů a funkcí ovládacích tlačítek můžete získat v online showroomu na webových stránkách www.geberit.cz/tlacitka.
 
Pokud byste chtěli vidět, jak vypadají tlačítka naživo, navštivte showroom koupelen v Praze 9:
Administrativní budova Balabenka
Sokolovská 2408/222
190 00 Praha 9
03.10.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444