Všehochuť bydlení na Pragointerieru

Bydlení jako fenomén zahrnující rozsáhlou oblast nejrůznějších oborů představuje 15. ročník veletrhu PRAGOINTERIER - NEW DESIGN, na němž své výrobky, služby a aktivity nabízí stovky vystavovatelů. Sedm pavilonů holešovického výstavního areálu doplnil organizátor výstavy Incheba Praha ještě o mobilní halu.

Bohatou nabídku výrobců nábytku, podlahovin, bytového textilu, svítidel a bytových doplňků rozšiřuje ještě nabídka souběžně probíhajícího 7. ročníku výstavy OKNA-DVEŘE-SCHODY specializované na novinky z oblasti výroby dřevěných a plastových oken, dveří, schodů a  stavebních součástí. Ke komplexnímu pojetí problematiky bydlení přispívá rovněž 12. ročník výstavy Bydlení 2006, která se zaměřuje na nabídku realit, developerských projektů a financování  bydlení.


K přitažlivosti veletrhu každoročně přispívá množství akcí, které zahrnuje, a také jeho bohatý doprovodný program. Řadu užitečných informací mohou návštěvníci získat na přednáškách a seminářích Poradenského centra v Křižíkově pavilonu C, kde se mohou setkat se zástupci odborných cechů, společností a sdružení z oborů týkajících se bydlení a jeho kvality.

K doprovodnému programu patří i oblíbené soutěže pro odborníky, především designéry a dekoratéry - letos půjde kromě o nejlepší výstavní expozici také o nejlepší Lůžko v interiéru. Zařizujete-li si tedy právě novou ložnici nebo chcete vylepšit tu stávající, přijďte se inspirovat soutěžními exponáty. Čeká na vás i návštěvnická soutěž Lůžko snů, ve které můžete získat hodnotné ceny.


Atraktivní součástí veletrhů Pragointerier, která vždy dodává na příjemné atmosféře, jsou Hrnčířské trhy, ve kterých své zboží představí přes osmdesát hrnčířů a keramiků z celé republiky. Najdete zde výrobky pro přípravu jídel i hezké stolování, stejně jako keramiku určenou pro doplnění interiéru - svítidla, plastiky nebo kachle. Prezentuje se zde bude i bechyňská keramická škola. Práci na hrnčířském kruhu představí akademický sochař Miroslav Oliva, k dispozici jsou i informace o studiu na této škole.

V hale A u stánku 06 představujeme návštěvníkům náš portál BYDLENÍ.CZ. Chcete-li lépe poznat internetovou adresu, na které je díky mnoha užitečným informacím, zajímavostem a inspiracím opravdu příjemné se zabydlet, nezapomeňte nás navštívit.

02.02.2006 | sm
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444