Vše o elektrických krbech

Elektrické krby jsou dnes coby moderní doplněk interiérů nejlepší alternativou klasického krbu na pevná paliva. Své využití naleznou především tam, kde není možné vyhotovit komínové těleso. V poslední době získaly oblibu také v rodinných domech pro svou jednoduchost užití a bezúdržbovost.

Kromě toho modely s vestavěným ventilátorem umožňují vytápění až do výkonu ca. 2 kW, takže elektrický krb stále představuje smysluplné doplnění vytápění, převážně v přechodném období. Tyto elektrické krby mají dálkové ovládání, které umožňuje regulovat plamen, anebo ovládat intenzitu topení.

Vzorkovna Praha

Vzorkovna v Praze nabízí možnost porovnat jednotlivé efekty elektrických krbů. Kvalita efektu ohně je jedna z nejdůležitějších vlastností elektrického krbu. Na trhu se nachází mnoho nekvalitních kopií elektrických krbů renomovaných výrobců, avšak kvalita ohně se nedá srovnat. Rada - vyhýbat se levným eshopům a obchodním řetězcům.

Ti, kteří nemají komín, ani místo, a přesto si chtějí užít efektu ohně, mohou zvolit mramorovou fasádu Windsor 9 E. Celý mramorový krb vyžaduje pouhé rozměry 115x40 cm. Elektrický krb je vyroben s technologií 3D Mystic-efekt, což je velmi reálné provedení efektu ohně s použitím vodní páry a světla. Dosahuje se zde skutečného efektu kouře a plápolání ohně. Pouze jednou za 10-12 hodin stačí doplnit vodu do nádržky. V kombinaci s kvalitním přírodním mramorem zaručuje elektrický krb Windsor 9 E nezapomenutelný zážitek z ohně.

Kvalita elektrického ohně opravdu pokročila, což dokazuje nový 3D-Efekt. Krb Windsor je vyroben výhradně z přírodního mramoru. Jedná se o vysoce kvalitní mramorové obložení, ve kterém je osazena elektrická krbová vložka. Oheň lze rozpoznat od pravého jen velice těžko. Uvnitř krbové vložky se nachází nádržka na vodu. Následně vzniká vodní pára, která se ve spojení se speciálním osvětlením mění na realistický efekt plamenů, což podporuje i velmi kvalitně zpracovaná imitace dřeva s LED osvětlením - polena žhnou. Elektrická krbová vložka ještě dokáže vytápět s výkonem 1 nebo 2 kW. Mramorový portál lze objednat v provedení naturweiss (bílá - jemná černošedá kresba) nebo sandbeige (béžová - možná drobná kresba).


Nový elektrický krb - romantika na dosah ruky

Mramorový krb zaujme svými zdánlivě skutečnými plameny, které zde zajišťuje elektrická krbová vložka s 3D efektem plamene. Speciálně osvětlená vodní pára vytváří zatím nejpovedenější efekt ohně - opravdu k nerozeznání od pravého ohně. To vše ještě s možností vytápění - výkonu 1000 wattů. Oheň je u modelu HARK 1/209.0 otevřen do 3 stran. Všechny mramorové části krbu jsou vyrobeny z přírodní žuly Nero-Assoluto.

Krbovou vložku lze také zakoupit samostatně s tím, že obestavbu si vyhotový zákazník individuálně dle své představy. Elektrickou krbovou vložku je možné dodat ve 3 provedeních skla:
Sklo ze 3 stran - třístranná verze
Sklo ze 2 stran - rohová verze (pravá nebo levá)
Sklo z 1 strany - čelní verze
25.02.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444