Vsaďte na hliníkovou pergolu. Je estetická a bezúdržbová

Pokud si chcete pořídit na zahradu pergolu, ale nevíte, jestli zvolit dřevěnou či hliníkovou, nechte si na rozhodnutí klidně více než jeden večer. Ve srovnání s dřevěnou pergolou jsou hliníkové pergoly méně náročné na údržbu, jejich stavba je rychlá a prostor lze ihned použít k užívání. 

Dřevěné pergoly jistě pořídíte levněji, musíte ovšem počítat s tím, že o pergolu budete muset pečovat, aby byla stále zdravá, nekroutila se, neplesnivěla, nevlhla, neměnila barvu a nepraskala. Hliníková pergola, i když na ni nesáhnete roky, bude stále stejná a vydrží po mnoho generací. Hliník totiž odolává veškerým vnějším vlivům bez poškození. 

„V Climaxu používáme špičkovou technologii a pergoly vyrábíme z nejkvalitnějších silných hliníkových profilů a lakujeme je nejlepšími práškovými barvami. Místo natírání a starání se o pergolu vám tak zbyde více času na rodinu a přátele,“ informuje Filip Šimara, obchodní ředitel největšího českého výrobce stínění CLIMAX. 

CLIMAX se pyšní nejluxusnější a nejpropracovanější bioklimatickou pergolu ESPACIO. Byla vyvinuta pro všechny, kdo chtějí ovládat množství slunečních paprsků dle svého uvážení. Střechu ESPACIA tvoří hliníkové lamely, které je možné naklápět až po úhel 140 stupňů a tím regulovat pronikající sluneční paprsky a teplotu pod pergolou. ESPACIO se ovládá motoricky pomocí ovladače nebo je možné ho napojit na chytrou domácnost a nechat ho ovládat čidly, senzory, nebo na dálku telefonem. Takovou vymoženost žádná dřevěná pergola nemá.
 

„Pomocí motorem ovládaných lamel si stisknutím jednoho tlačítka snadno nastavíte intenzitu stínění, která vám vyhovuje. ESPACIO oceníte i během deštivých podzimních dnů. Zavřené lamely totiž do sebe dokonale zapadnou a nepropustí ani kapku vody,“ dodává Filip Šimara. 

Promyšlený odtok vody zajistí, že nám voda nepoteče přímo na lehátko nebo grill. Pergolu můžete doplnit i bočními clonami. Budete tak krytí i v případě nízkého slunce, šikmého deště, velkého větru nebo prostě jen proto, abyste zabránili nežádoucím pohledům.
15.07.2019 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444