Voda jako ideální relaxace

Značka Albion je dnes bezesporu ve světě bazénů a zastřešení pojmem. Výrobky i služby společnosti Albion Group jsou vyhledávané pro takové vlastnosti, jako jsou kvalita, bezpečnost, výkon. Odrážejí nejmodernější trendy v oblasti techniky a designu.

Je proto zcela přirozené, že Albion Group prezentuje například i světovou jedničku v oblasti hydromasážních zařízení Jacuzzi. Ať už jde o hydromasážní Mini či Maxi bazény, nebo o vířivou vanu jménem Oxia.

 

Maximální zážitky


Ti, kdo touží po ideální pohodě a jedinečných zážitcích z koupele (a navíc s přáteli), by si neměli nechat ujít seznámení s Maxi Jacuzzi. V bazénu totiž může relaxovat tří až osmičlenná společnost.

 
Rozhodnete se pro zapuštěný, nebo obložený panel? Ve druhém případě bude s přírodou určitě ladit dřevěný obklad, nicméně i jiné materiály mají svůj půvab…
A když k dalším plusům ještě přičtete možnost volby rozličných tvarů (kulatý, hranatý, obdélníkový, šestiúhlý), jednoduchou údržbu a skvělé vybavení, je cesta za tryskovým uvolněním, třeba i s přispěním aromaterapie, už docela slušně naplánovaná. Celoročně, a navíc s výhledem (pokud samozřejmě zvolíte ideální umístění), který pohodu jenom umocní.

 

Koupel zvaná Oxia

 

A ještě jedno hydromasážní pohlazení: vířivá vana Oxia je sice rozměrově skromnější (185 x 200 x 90 cm), nicméně komfort pro čtyři až pět relaxujících osob rozhodně zajistí. K přednostem vany mimo jiné patří i to, že může být umístěna vlastně kdekoliv. A stejně tak i skutečnost, že ji skvělí designéři firmy Jacuzzi vybavili tak elegantními prvky, jako například bočními panely z akrylátu nebo z přírodního dřeva.

Pokud preferujete současný design, pak vězte, že energii a sílu budete čerpat v kontaktu s doslova uměleckým dílem… K technickým vymoženostem patří například podvodní bodový reflektor, sací zařízení, regulace vzduchu, lapač, který pohlcuje nečistoty, elektronický kontrolní panel a samozřejmě – whirlpool trysky.

Dokonalost pod střechou


 


 O tom, že značka Albion je v oblasti zastřešení pojmem, už zmínka byla. Proslulost a zařazení mezi evropskou špičku si získala díky certifikovanému zastřešení. Konstrukce z tvrzené slitiny AMgSi („hliník”) se vyznačuje vysokou kvalitou povrchové úpravy i použité technologie výroby, která je patentově chráněna. Konstrukční prvky a plochy kopulí jsou tvořeny jednokomorovými deskami z polykarbonátu. O výhodách zastřešení bazénu snad už nikdo nepochybuje: znamená to prodlouženou koupací sezonu od března do listopadu, vysoký solární efekt, a tudíž i menší výdaje za vytápění, zamezení nečistot a potažmo snadnější údržbu a zase úspory, například za chemické přípravky. K nesčetným kladům patří i snadná manipulace, a hlavně – možnost si zaplavat v jakémkoliv počasí!

09.01.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444