Vkusné stínění v souladu s vaším interiérem

Není vám příjemné, když se do vašich oken dívá soused? Bojujete s ostrým sluncem a hledáte vhodné stínění? Prohlédněte si nabídku společnosti INBYTEX, specialisty na záclony, závěsy, rolety, žaluzie, japonské stěny a římské rolety.

Důkladné seznámení se zákazkou, teprve pak návrh řešení
Společnost INBYTEX nabízí kompletní řešení pro váš interiér. Vzhledem k desetiletému působení na trhu dokáže svým zákazníkům nabídnout individuální řešení na míru, které bude vyhovavat jejich vkusu i celkovému interiérovému ladění.

Společnost INBYTEX s.r.o. je malá rodinná firma, jejíž služby využívají domácnosti, ale také hotely, restaurace a školy. Firma buduje se svým klientem vztah, každému se věnuje individuálně. Nejprve se seznámí s vkusem zákazníka, jeho bytovým interiérem a teprve pak mu navrhne řešení.
 
Vhodné řešení na míru
Některým interiérům více sluší záclony a závěsy, jiným zase rolety či žaluzie. Máte ryze moderní interiér, nebo naopak si libujete v zámeckém stylu? Využijte zkušeností odborníků a nechte si sestavit vhodné řešení na míru. Interiérová designérka vás navštíví se všemi vzorky látek, záclon a závěsů, garnýží, kolejnic a žaluzií. Vytvoří pro vás návrh a nezávislou cenovou kalkulaci. Teprve pak se můžete rozhodnout. 

Společnost můžete rovněž také navštívit, a to  v kamenném obchodě na adrese Zenklova 465/31, Praha 8, Libeň. 
 
13.11.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444