Vinylové podlahy Fatra RS click změní vaše bydlení v každodenní zážitek

Kvalitní a dobře vypadající podlaha je základem každého domu či bytu. Její výběr je náročný i pro kreativitou překypující jedince, protože na vlastní oči a na velké ploše bývá celkový vzhled a dojem z podlahy úplně jiný než na obrazovce monitoru či na stránkách katalogu.

Vzhledem k tomu, že s vybranou podlahou budete navíc trávit při nejmenším několik dalších let svého života, je více než nutné, předtím než některé řeknete své „ano“, dát si na čas a projít ideálně i několik vzorkových prodejen, kde vám ochotní asistenti rádi představí celou řadu typů, materiálů a designů podlah.

Přesvědčte se o jedinečných vlastnostech vinylu osobně


Český výrobce vinylových podlah Fatra Napajedla přichází s unikátní kolekcí Fatra RS click, kterou si můžete prohlédnout mimo jiné i v pražské pobočce firmy Supellex v Sokolovské ulici na Karlíně.  Pro mimopražské máme také dobrou zprávu, Supellex má své showroomy i v Brně, Plzni, Velké Bíteši a Ostravě. Jak již název nové kolekce napovídá, jde v tomto případě o systém plovoucích vinylových podlah s jednoduše zasouvatelným zámkem. Ten kromě snadné instalace umožňuje i dokonalé propojení jednotlivých dílců a ničím nepřerušovaný vzhled podlahy.

V čem spočívají přednosti systému Fatra RS click?


Výrobce se u této řady zaměřil především na bezchybné napodobení přírodních materiálů, jež ve spojení s rychlou a snadnou pokládkou bez nutnosti lepení, činí z řady RS click dokonalou volbu pro snadnou obnovu vaší podlahy v kuchyni, obývacím pokoji či chodbě. Modely této řady disponují HDF deskou a proto jsou vhodné i do místností s vyšším namáháním. Antibakteriální úprava horní vrstvy společně se zvýšenou resistencí vůči chemikáliím a nečistotám činí z vinylových podlah neobvykle robustní materiál vhodný i do domácností s malými dětmi či zvířaty, na který si výrobce bez okolků dovolí poskytnout záruku až 10 let.


Seznamte se s budoucností v oblasti podlahových krytin - představuje se vám vinyl


Vinyl je na rozdíl od klasických plovoucích podlah či linoleí na dotek měkký, ale zároveň velice odolný. Bez nadsázky je možné jej považovat za materiál, který bude v oblasti podlahových krytin udávat moderní trendy. Díky spodní korkové vrstvě poskytující dokonalou zvukovou izolaci se tento typ podlah výborně hodí také do panelákových bytů. Vinyl je nejen příjemný na dotek, má také perfektní tepelné vlastnosti, proto je možné jej využít i jako horní vrstvu podlahy, do níž jste předem nainstalovali podlahové topení. Vinyl je zkrátka typem krytiny, která vyhoví náročným potřebám moderní doby a zároveň dodá vašemu bydlení čistý styl a punc luxusu.

Zahajte svůj průzkum světa vinylových podlah kolekcí 16 jedinečných designů řady Fatra RS click a zjistěte, jak nová podlaha promění váš pocit ze starého bydlení.

26.11.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444