Vileda King: Sušte prádlo na stylovém sušáku v černém provedení

Pokud ještě stále dáváte přednost sušení prádla na čerstvém vzduchu před sušičkou, nemůže vám uniknout novinka od Viledy. Sušák King v matně černém provedení - prostorný, stabilní a stylový.

I když je sušička prádla velmi užitečný spotřebič, skladný sušák se také hodí. Pořád je to rychlé a univerzální řešení, když potřebujeme nechat doschnout třeba mokré oteplovačky z dětského řádění ve sněhu.

Oceníte extra velkou plochu i praktické vychytávky

Chystáte se na velké praní? Žádný strach, sušák King od Viledy nabízí nadstandardní sušicí plochu, a to 20 metrů. Navíc pro spodní prádlo nebo ponožky je vybaven dodatečným sušicím místem. Malé oděvy můžete bez potřeby kolíčků rychle zavěsit na držáky. Nežádoucímu mačkání prádla zabraňují silné hliníkové dráty. Dalším užitečným detailem jsou kolečka, která oceníte při přesouvání plného sušáku po bytě. Sušák zajišťuje díky robustní konstrukci a pevným nohám extra stabilitu.

 

Stylový sušák, který už nebudete chtít uklízet

Sušák je nově nabízen v matně černém provedení, které působí velmi stylově. Doplňky v červené a antracitové barvě propůjčují sušáku elegantní vzhled. I když sušák snadno složíte, s jeho schováním nyní nebudete pospíchat. Moderní vzhled bude slušet interiéru, balkonu i vaší zahradě.

11.04.2024 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 75 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444