Víkendový tip - jarní veletrhy FOR FAMILY

Prodloužený víkend v PVA Letňany patří jarním veletrhům FOR FAMILY 2010. Probíhají od 18. do 21. března 2010 a představují novinky z oblasti bydlení, volného času, cestování, potřeb pro seniory i pro děti.

Nejrozsáhlejší z pěti souběžně probíhajících akcí je 17. ročník veletrhu bydlení FOR HABITAT. Spolu s ním se zde sejdou 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6. veletrh potřeb pro děti FOR KIDS, 4. veletrh pro plnohodnotný aktivní život FOR SENIOR a 3. veletrh cestovního ruchu FOR TRAVEL. Na výstavišti tak bude na ploše 15 000 m2 prezentovat své produkty více než 730 vystavovatelů.
Podívaná i poučení

V jednotlivých firemních expozicích veletrhu FOR HABITAT najdete inspiraci pro řešení bydelní od pořízení domu a bytu, přes stavbu, nábytek, vybavení interiérů až po osvětlení a dekorace. Nabídku svých produktů a služeb zde představí developerské a realitní společnosti i výrobci stavebních materiálů, vybrat si zde můžete bazén, nábytek, kuchyň, centrální vysavač, kamna nebo krb nebo také koberce a další bytový textil.

Aktuálnímu tématu Revitalizace bytových domů věnovali pořadatelé odborný workshop, který se v PVA Letňany uskuteční dnes od 14.00. Zajímat bude vlastníky domů, členy bytových družstev a SVJ, ale i laickou veřejnost. S ředitelem Státního fondu rozvoje bydlení JUDr. Janem Wagnerem zde zájemci mohou konzultovat dotazy k programu na podporu oprav a modernizací bytových domů Nový Panel (ve znění platném od 4. 1. 2010), seznámí se s právními aspekty revitalizace či postupu investora při revitalizaci a chybět nebude ani prezentace úspěšných projektů. Vstupné na seminář je ZDARMA v rámci vstupenky na veletrh.

V pátek 19. 3. 2010 od 13.30 proběhne rovněž v rámci doprovodného programu veletrhu FOR HABITAT seminář Zelená úsporám. V rámci tohoto semináře proběhnou dvě přednášky - „Jak úspěšně žádat o dotace z programu Zelená úsporám“ a „Partnerství Zelená úsporám a Národního programu označování ekologicky šetrných výrobků a služeb“. Na přednáškách bude také přítomen odborný konzultant programu Zelená úsporám, který zájemcům poskytne užitečné rady.
Inspirace pro zahradu

Pestrý program nabízí veletrh FOR GARDEN. Zahrnuje ukázky stylů zahrad, poradenství zahradních architektů a pěstitelů rostlin, přes vše nové z oborů zahradní nábytek, technika a vybavení zahrad. Zahradní architekti a jejich partneři se již podruhé představí na výběrové výstavě a soutěži EXTERIÉR Trendy, kde formou malých expozic předvedou různé styly tvorby zahrad. Druhým tahákem veletrhu se jistě zase stane páteční celodenní cyklus seminářů Trendy při tvorbě zahrad lll.

Atraktivní soutěže pro návštěvníky


Během veletrhu FOR KIDS mohou návštěvníci vyhrát například postýlku s přebalovacím pultem nebo postel s komodou. V rámci souboru veletrhů FOR FAMILY bude probíhat i velká návštěvnická soutěž, ve které můžete vyhrát zajímavé ceny v celkové hodnotě 100 000 Kč. Jednou z cen bude také pobytový voucher sítě Bohemia Hotel Club and Golf v Hotelu**** BABYLON. Tento voucher obsahuje: ubytování pro 2 osoby na 1 noc se snídaní a neomezený pobyt v Aquaparku, Lunaparku a iQparku po celou dobu pobytu. V rámci doprovodného programu veletrhu bydlení FOR HABITAT 2010 probíhá v partnerství se společností Evergreen soutěž o výhry v celkové hodnotě 48 000 Kč. Každý, kdo na portálu www.ceskenoviny.cz správně zodpoví 2 jednoduché soutěžní otázky, automaticky vyhrává volnou vstupenku na soubor veletrhů FOR FAMILY. Vyplněním a odevzdáním soutěžního lístku s odpovědí na 3. otázku na veletrhu For Family se soutěžící dostává do slosování o hlavní ceny – poukazy na nábytek ze sortimentu společnosti Evergreen v hodnotě 30 000,- resp. 12 000,- resp. 6000,- Kč.
Autogramiáda Terezy Kostkové

Herečka, moderátorka a v neposlední řadě patronka Nadačního fondu Veselý senior - paní Tereza Kostková bude hostem veletrhu FOR SENIOR V sobotu 20. 3. 2010 od 15.30 do 17.00 proběhne autogramiáda triček a cédéček Veselého seniora a návštěvníci budou mít možnost setkat se s Terezou Kostkovou osobně. Na stánku 7A1 tak bude v sobotu opravdu veselo.

Praktické informace

Otevírací doba od 18. Do 20. 3. je 10:00 – 18.00 hodin. V neděli 21. 3. Je otevřeno od 10.00 do 17.00 hodin. Cena základního vstupného je 120 Kč, při registraci po internetu jsou: 60 Kč, rodinné (2 dospělí + 2 děti) 250 Kč, parkovné je 100 Kč. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Pro důchodce, studenty a ZTP je vstupné 60 Kč.
18.03.2010 | redakce Bydlení.cz
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444