Vestavěné skříně - novinky a trendy

Jarní sezóna veletržních a výstavních akcí věnovaných bydlení je za námi. Mimo jiné ukázala, že bohatá nabídka a možnosti výběru donedávna nevídané přispívají ke zvyšování nároků spotřebitelů, ke tříbení vkusu. Kultura bydlení, která bezesporu má v našich zemích dobrou tradici, začíná postupně znova získávat svou pozici.

Zásadním příspěvkem k tomuto pozitivnímu trendu byl komplex výstav Art & Interior, který proběhl koncem dubna a s jehož doprovodnými přehlídkami designu se můžete ve Veletržním paláci v Praze seznámit až do 4. června. Výběrový charakter tohoto projektu zaručuje vysokou úroveň prezentací vystavovatelů, k nimž také letos patřila firma Woodface, výrobce vestavěných skříní, jejichž design i zpracování patří ve svém oboru ke špičce.


Během patnácti let působení na českém trhu si firma Woodface získala pozici předního výrobce, který neustále dynamicky rozvíjí nabídku i úroveň poskytovaných služeb. Stalo se nepsaným pravidlem, že na každé významné výstavní akci či veletrhu Woodface představí nové trendy v oboru vestavěných skříní. V tomto ohledu ani letošní ročník výstavy Art & Interior nebyl výjimkou.

Na trhu se totiž objevil nový, v řadě prvků inovativní systém kování SPLIT od firmy Noteborn, který přináší originální a převratné možnosti řešení obytných a úložných prostor. Program SPLIT umožňuje vyrobit posuvné dveře šatní skříně o rozměrech až tří metrů do výšky i do šířky. Zachovává přitom veškeré kvalitativní parametry systémů nabízených firmou Woodface. Materiálem, z nějž je kování vyrobeno, je totiž hliník, který je oproti jiným materiálům významně lehčí, pevnější a trvanlivější, je nenáročný na údržbu a otevírání a zavírání dveří je díky němu takřka neslyšitelné.

 
Profily SPLIT vynikají svým jednoduchým a praktickým tvarováním, díky němuž lze kombinovat různé výplně dveří a dosáhnout tak nečekaného estetického působení.
Woodface pochopitelně nabízí celou řadu výplní různých barev i materiálů, které lze do programu SPLIT použít. Nabídka se navíc neustále rozšiřuje o nové a nové typy, v poslední době zejména nové skleněné výplně dveří či nové výplňové materiály v provedení vysoký lesk.

Pozornost zaslouží rovněž nové doplňky konstrukčního systému Stanley, který vyniká svou flexibilitou a variabilitou použití. Systém Stanley lze uplatnit v každém prostoru, a to nejen ve formě tradiční, tedy jako vestavěnou skříň, ale rovněž například jako moderní a elegantní řešení bytové stěny.

29.05.2006 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444