Venkovní žaluzie Isotra: komplexní, flexibilní a efektivní

Exteriérové, venkovní nebo chcete-li předokenní, žaluzie už dávno překonaly jakékoli interiérové stínění do oken. A to především díky účinnější ochraně před slunečním zářením a hlukem a úspoře energií na vytápění i klimatizaci. Venkovní žaluzie ISOTRA zvýší také zabezpečení vaší domácnosti a ochrání vaše soukromí.

Ušetřete

Venkovní žaluzie v podstatě fungují jako izolační prvek vašeho domu. Chrání okno před podnebnými vlivy, jako je silný vítr, déšť či sníh. Všechny tyto přírodní elementy, které s sebou přinášejí zimu a chlad, venkovní žaluzie účinně eliminují, a tak neproniknou do interiéru. Pokud budete mít stínicí techniku vybavenou větrným čidlem, zatáhnou se žaluzie automaticky. Můžete to udělat také vy sami na dálku prostřednictvím mobilní aplikace, máte-li žaluzie propojené s chytrou domácností. Mimo to si pak můžete nastavit různé scénáře, kdy se žaluzie stáhnou nebo vytáhnou, např. přejete-li si být probuzení ranním světlem.

Šetřit díky žaluziím můžete i v létě. Žaluzie totiž účinně eliminují množství slunečních paprsků, které dopadají do interiéru, takže vám v místnosti není příliš velké teplo. Nemusíte utrácet za drahou klimatizaci, která je energicky náročná, a navíc představuje zátěž pro náš organismus.

Oproti venkovním roletám jsou žaluzie flexibilní a hodí se do všech místností. Díky naklápění lamel si můžete regulovat proudění světla i vzduchu, což u venkovních rolet a screenových rolet s plně zatemňující látkou není zcela možné. Kromě toho si zachovávají všechny ostatní výhody, jako je snížení hladiny hluku či zábrana proti násilnému vniknutí do domu. 

 

Široký výběr

V rámci venkovních žaluzií si zákazník může vybrat z mnoha tvarů lamel, barev, systému ovládání, uchycení, rozměrů, variant provedení, od čehož se pak odvíjí také cena. Společnost ISOTRA má ve svém portfoliu venkovní žaluzie, které se liší primárně dle typu lamel a účelu použití.

Nejprodávanějším zástupcem je venkovní žaluzie Zetta 90, která díky tvaru svých lamel do písmene „Z“ přesně a pevně zapadne do sebe a dokáže vytvořit účinné zastínění. Na výběr jsou varianty lamel šířky 70 nebo 90 mm. Dále jsou velmi žádané venkovní žaluzie Cetta 65, 80 a jejich provedení flexi v lamelách šíře 60, 80 a 100 mm. Sortiment byl posléze doplněn také o žaluzie Setta 65 a 90 s lamelou ve tvaru písmena „S“.

Žaluzie tvoří také překážku násilného vniknutí do objektu skrz okno. Řetězová žaluzie Titan je exteriérová žaluzie s bezpečnostními prvky. Veškeré ovládací a bezpečnostní prvky jsou totiž skryty ve vodicích lištách (nejsou volně přístupné), což znamená, že ve spuštěném a uzavřeném stavu není možné s žaluzií zvenčí manipulovat. Zároveň se však při manipulaci se žaluziemi nemusíte obávat jejího poškození. Pokud se totiž v dráze pohybu objeví překážka, zatahování žaluzie se okamžitě zastaví a vy se o tom ihned dozvíte na displeji telefonu nebo ovladače.

Společnost ISOTRA má ve svém portfoliu také žaluzie pro atypické šikmé tvary oken. Jedná se o šikmé provedení venkovní žaluzie, kdy se dá žaluzie zatahovat právě po dané zkosení. Samostatným produktem je pak šikmá žaluzie Cetta 80F s teleskopickou spodní lištou. Hliníkové lamely kopírují úhel horního rámu a jsou s ním rovnoběžné.

Novinkou je rohová venkovní žaluzie. Ve spřaženém provedení je nejlepším řešením pro rohové portály domů a budov. Tento produkt mimo jiné řeší problém zastínění rohových oken bez toho, aniž by ve středu zůstávala vodící lišta a po vytažení žaluzie rušila celkový pohled z interiéru ven. Rohovou žaluzii lze použít pro vnější i vnitřní roh, avšak vždy pouze pro úhel 90°!

Více o venkovních žaluziích můžete najít na: https://www.isotra.cz/venkovni-zaluzie 
17.10.2023 | PR
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444