Venkovní multifunkční kamna KVS MORAVIA typ 9109 – Kvido

Firma KVS EKODIVIZE a.s. představuje novinku – venkovní multifunkční kamna KVS MORAVIA typ 9109 KVIDO, dobrý pomocník k venkovnímu vaření, grilování nebo uzení pro zahrádkáře, chataře, cestovatele, rybáře, lesáky a skauty.

Kamna KVIDO značky KVS MORAVIA můžete umístit na zahradu, do pergoly, na terasu, stačí je postavit na pevnější, nehořlavý podklad, připojit ke kouřovodu – ten si celkem jednoduše sestavíte z devadesátistupňového kolena a roury o délce jeden metr – a můžete začít topit. A nejen to.



Kamna mají varnou plotnu a grilovací rošt, jejichž pouhou záměnou buď vaříte, nebo grilujete. Bez plotny slouží otevřené ohniště k opékání. Kamna lze dokonce pomocí metrového vodorovného kouřovodu napojit i na udírnu a rozšířit tak jejich využití o další funkci. Jako palivo se doporučuje dřevěné uhlí, dřevěné brikety a dřevo, délka polen by měla být maximálně do půl metru.



Topeniště kamen je vyrobeno ze silného plechu bez vnitřních obkladů a se speciálním roštem pro přívod vzduchu. Dvířka mají několik přívodů vzduchu tak, aby vyhovovala pro jednotlivé funkce, ke kterým jsou konstruována.



Samotná kamna jsou vyrobená ze silného plechu, vážícího 25 kilogramů a tato vyšší hmotnost jim dodává vysokou stabilitu a téměř neomezenou životnost. Váha ovšem není tak vysoká, abyste je nemohli přenášet či převážet z místa na místo. Kamna mají výšku 37, šířku 30 a délku 53 centimetrů. Vývod na kouřovod o průměru 100 mm je vyveden ze zadní stěny kamen. Kamna KVIDO nabízejí skvělou kombinaci pohody ohně u venkovního vaření a grilování s rodinou nebo přáteli.
15.09.2021 | PR
  • KVS EKODIVIZE a.s.

    Domácí spotřebiče na pevná paliva - sporáky, kamna a kotle vyrábíme v závodě ve Dvorcích, který má již více než stoletou historii a dnes patří společnosti KVS EKODIVIZE a.s. Tento sortiment vyrábíme v současné době v osmi typových řadách a dodáváme pod značkou KVS MORAVIA do velkoobchodních a maloobchodních sítí v celé České republice. Tyto spotřebiče pracují na principu spalování pevných paliv: dřeva a v současné době taky ekologického paliva - dřevěných briket. Všechny spotřebiče získaly certifikát, podle kterého splňují požadavky na EKODESIGN lokálních topidel na pevná paliva (2015/1185), který je v Česku povinný již od roku 2020, a bude je možné provozovat i po roce 2022.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444