Venkovní markýza pro příjemné chvíle na terase

Jarní slunce začíná nabírat na síle a zanedlouho ukáže svou pravou tvář. Abychom mohli chvíle s rodinou trávit venku i za přímého slunce, je vhodné terasu, balkón nebo třeba lodžii zastřešit elegantní markýzou.

Na jaře a především v létě trávíme venku skoro každou volnou chvíli. Ať už je to obyčejná ranní snídaně, odpolední káva s přáteli nebo třeba velká narozeninová oslava, venkovní prostředí každé této chvíli dodá nový rozměr.

Letní slunce však dokáže útulnou terasu proměnit v rozpálené peklo. Abychom si mohli nedělní oběd vychutnat na čerstvém vzduchu, potřebujeme něco, co by zajistilo potřebný stín. I v pravé poledne se můžeme spolehnout na markýzy na terasu.  A i když přijde nečekaná dešťová přeháňka, můžeme zůstat v klidu sedět, protože nás markýza ochrání.
 
Nechte děti, aby si hrály na terase u bazénu po celý den. Markýza je ochrání před ostrým sluncem a dokonce i před nebezpečným UV zářením. 

 

Markýzy jako efektivní stínění

Venkovní markýzy nejen že vytvářejí příjemné klima na vaší terase nebo balkónu, ale také řeší problém přehřívání interiéru. Možná znáte ten pocit, kdy se v létě nemáte kam schovat, protože nesnesitelné teplo je i doma v kuchyni. Venkovní markýza dokáže zachytit až 80 % sluneční energie a nepustit ji okny do interiéru.

Pro nadstandardní pohodlí

Sjíždí se k vám často celá rodina? Pořádáte velké zahradní party? Pro velké terasy jsou ideální volbou rozměrné kazetové markýzy. Můžeme doporučit markýzu Pegasus v rozměru 7 x 4 metrů, která spolehlivě ochrání všechny vaše přátele a poskytne jim příjemné klima. Její propracovaný vzhled i uživatelský komfort si můžete užívat za nejlepší možnou cenu na trhu, kterou nabízí společnost Univers Tech s.r.o.

Snadné a uživatelsky komfortní ovládání

Venkovní výsuvné markýzy dokáže ovládat každý. Standardně jsou nabízeny s ručním ovládáním na kliku, komfortnější a pro samotné markýzy šetrnější je ovládání motorové. Svým plynulým pohybem nezatěžuje zbytečně ramena markýzy ani látku a prodlužuje tak životnost a funkčnost markýzy.

V uživatelském komfortu můžeme jít ještě dál. V rámci motorového ovládání máte na výběr ze dvou variant. Markýzu můžete ovládat z panelu nainstalovaném na zdi nebo kompletně bezdrátově - pomocí dálkového ovladače. Nemusíte tak vylézat z bazénu, jen zmáčknete příslušnou volbu na ovladači. U bezdrátového ovládání je nesmírnou výhodou, že si můžete pořídit celou řadu doplňků a čidel, které reagují na slunce či nárazy větru či déšť. Například takové otřesové čidlo uvítáte v momentě, kdy se nečekaně přiženě bouřka se silným větrem a vy tak tak stihnete doběhnout domů. O markýzu se starat nemusíte - čidlo automaticky zasune markýzy a zamezí jejímu poničení. 

 
26.04.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444