Venkovní dlažba, která zůstane bez poskvrnky

Z estetického i praktického hlediska vnímáme venkovní dlažbu jako součást domu. Měla by odpovídat stylu stavby a měla by být navržena tak, aby vyhovovala potřebám majitelů domu. Měla by ale být také odolná - nejen proti povětrnostním vlivům, ale i proti znečištění.

Příjezdové cesty k rodinnému domu nebo parkovací místo pro automobil, terasa nebo jiný venkovní prostor, kam si zvete rodinu či přátele k posezení, to  všechno jsou místa, která zpravidla upravujeme dlážděním, která jsou ale zároveň vystavena nebezpečí znečištění. Na místě je hledat proto dlažbu, která aniž by utrpěl její vzhled, dokáže dlouhodobě odolávat nepříznivým povětrnostním podmínkám, ale také skvrnám od oleje a dalším nečistotám, kterým se při jejím běžném užívání nevyhnete.

S naprosto novým typem dlažby přichází nyní tradiční český výrobce CS-Beton, který se mj. zaměřuje na výrobu betonové, velkoplošné a vegetační dlažby.

Touto novinkou je CSB-Clean Protect, dlažba s jedinečnou úpravou proti znečištění. Nejde o dodatečnou impregnaci, která se aplikuje až po výrobě, ale o směs ochranných látek, které se přimíchávají do základní betonové směsi. Výsledkem je nejen dnes již zpravidla samozřejmá ochrana před povětrnostními vlivy, ale hlavně bezkonkurenční ochrana před znečištěním.

Řadu běžných nečistot a vodu tato dlažba odpuzuje, takže se na jejím povrchu ani nemají šanci uchytit, pokud ale ke znečištění přece jen dojde, je mimořádně snadné je odstranit. S fleky od oleje nebo např. s důsledky různých nehod při zahradních párty si poradíte s pomocí běžného hadříku. Skvrny stačí otřít a nezůstanou po nich žádné stopy.

Díky speciální příměsi ochranných látek tak betonová dlažba CSB-Clean vydrží po mnoho let, aniž by se změnily její užitné vlastnosti a aniž by utrpěla na kráse.

Více informací: www.cs-beton.cz
03.04.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444