Velmi užitečný luxus do vaší kuchyně

Poetická technologie bez opotřebeni a otisků prstů

Do vaší kuchyně je připravena vstoupit nejmodernější technologie využívající inovativní materiál titan, a to v hřejivém kovovém designu. Společnost Whirlpool je prvním výrobcem, který dodává vestavné spotřebiče s povrchovou vrstvou z čistého titanu.

Titan je mimořádně odolný vůči poškrábání, korozi a vysokým teplotám. Na jeho povrchu nezůstávají otisky prstů. Díky svému vzhledu a odolnosti je hojně využíván v letectví a při výrobě šperků.


Velmi užitečný luxus


Sametově hřejivý vzhled spojený s minimalistickým kovovým designem dává produktům řady Titanium punc noblesy a luxusu. Tento silný emotivní obsah spojený s moderní technologií vyžaduje novou definici: poetická technologie. Společnost Whirlpool vycítila měnící se potřeby uživatelů a jejich touhy. Proto nabízí výrobky s výtečným výkonem a ve výjimečném designu. Neobvyklé vlastnosti titanu navíc umožňují snadnou údržbu. Vaše kuchyň bude neustále čistá, bez stopy opotřebení nebo otisků prstů. Titanium - to je maximálně užitečný luxus.

Řada TITANIUM

 

Řada TITANIUM


Do nové prestižní řady Titanium patří elektronická multifunkční trouba, k jejímuž designu se dokonale hodí mikrovlnná trouba s velkými dvířky, vybavená 6. smyslem, grilem a ojedinělou funkcí Crisp pro výtečné výsledky pečení. Součástí řady je také plynová varná deska s elegantním skleněným povrchem a integrovaným zapalováním. Všechny spotřebiče díky svému příjemnému vzhledu nyní daleko lépe doplňují a zdůrazňují moderní design kvalitního kuchyňského nábytku, než by mohla dosáhnout studená, neosobní ocel nebo hliník. Sametová barva titanu přirozeně zapadá do moderních kuchyní, které se znovu stávají srdcem rodinného života.

01.06.2005 | tk

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444