Velikonoční inspirace od Delie Lachance: osvěžující barvy a přírodniny

Zakladatelka Westwing, Delia Lachance, dokonale cítí energii svátků a představuje své inspirativní nápady na velikonoční výzdobu domova a stolu.

Chcete letos oslavit Velikonoce jedinečným způsobem? Zakladatelka Westwing Delia Lachance přesně ví, co je důležité při oslavě – a svá tajemství svátečního stylingu sdílí i doma! Naleznete zde kromě jiných světle zelené polštáře, které osvěží místnost, a vázy se zajímavými tvary.

„Na to, aby váš domov získal jarní vzhled, není třeba mnoho. Přidejte osvěžující barvy, jako jsou světle zelené polštáře. To spolu s přírodními prvky, jako je mech nebo květiny a ladící velikonoční dekorace, nastaví ten správný tón pro nadcházející sezónu.“

Delia Lachance, zakladatelka Westwing
 
Chcete, aby váš velikonoční stůl byl letos výjimečný? Delia Lachance radí, jak upravit prostírání v sofistikované kombinaci zelené, bílé a stříbrné. Vneste do vašeho stolování jarní eleganci:

  • Integrujte trendy: elegantní mašle na sklenicích, příborech či ubrouscích jsou velmi trendy.
  • Vyberte si roztomilá květinová aranžmá v malých vázičkách pro kouzelnou jarní atmosféru.
  • Chromové akcenty pro exkluzivní vzhled.
 
Trendy jsou důležité, ale jedna věc zůstává konstantní: „Jehnědy jsou velikonoční klasikou, která nesmí na stole chybět. A papírové ozdoby jsou zajímavým doplňkem ke stylingu," radí Delia Lachance, zakladatelka Westwing.


Zdroj: www.westwing.cz
28.03.2024 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444