Veletrhy pro celou rodinu

Vyhrajte vstupenky zdarma

Veletrh FOR HABITAT, který se letos koná ve dnech 18. - 21. března je zaměřen na celou problematiku bydlení. Ke komplexnímu charakteru této výstavní akce přispějí i souběžně probíhající veletrhy FOR GARDEN, FOR KIDS, FOR SENIOR a FOR TRAVEL, které zahrnují další témata týkající se našich domovů, potřeb a kultury každodenního života.

Takto koncipovaný výstavní soubor pod souhrným názvem FOR FAMILY bezesporu přivede do Pražského veletržního areálu v Letňanech celé rodiny, jejichž zájmy a potřeby je schopen reflektovat. Jen samotný veletrh FOR HABITAT obsáhne rozsáhlou problematiku bydlení od financování, přes stavbu až po plné vybavení včetně vytápění, vzduchotechniky, zabezpečovacích systémů, nábytku a spotřebičů.

Pro stavební obory se pořadatelé znovu rozhodli připravit samostatný prostor. V hale č. 2, která je strategicky umístěna v centru PVA Letňany a jejíž výměra je 4000 m2 se budou prezentovat stavební materiály, okna, dveře, podlahoviny, obklady, dlažby, ale i koupelny a vytápění.

Pro tento ročník připravili pořadatelé rovněž dva semináře, které se zaměří na úsporu energie v bydlení a modernizaci bytových domů. Téma prvního semináře je revitalizace panelových domů a je pořádán ve spolupráci se Státním fondem rozvoje bydlení ČR a sdružením CERPAD. Druhý seminář bude věnován programu Zelená úsporám, zde budou přednášet odborníci ze Státního fondu životního prostředí ČR.

V rámci veletrhu se uskuteční již 4. ročník výběrové výstavy Trendy interiér sestávající z designových objektů, novinek z oboru a exponátů se zajímavým technickým řešením. Návštěvníci se zde setkají s kreativními a inspirativními návrhy a výrobky. Cílem trendového fóra není jen prezentace kvalitního designu, ale i prezentace kvalitních materiálů a technologií.

Součástí veletrhu FOR HABITAT bude letos už popáté doprovodná výstava nazvaná Brána řemesel určená prezentaci oborů řemeslné výroby. Firmy nebo samostatné fyzické osoby zde budou mít příležitost představit nejen své výrobky, ale i živě předvádět jejich výrobu.

Bohatý program nabídne rovněž veletrh FOR GARDEN. Kromě expozic vystavovatelů zaměřených na pěstování rostlin, floristiku, zahradní techniku a nářadí, na architekturu, zahradní nábytek a další vybavení připravili pořadatelé rovněž cyklus přednášek Trendy při tvorbě zahrad. V pátek 19. 3. 2010 bude věnován tématům Dendrologická zahrada v Průhonicích, Zahradnické inspirace ze zahraničí, Současný sortiment rodu magnolia a dalším. Novinkou je také elektronický sborník, který si odnese každý předem zaregistrovaný posluchač.

Veletrhy proběhnou ve dnech 18. – 21. března 2010, PVA Letňany, otevírací doba je
od 10.00 do 18.00, v neděli 21.3. od 10.00 do 17.00.

Více informací: http://www.forfamily.cz/

bydlinek

Soutěžte o vstupenky zdarma

Od redakce BYDLENI.CZ máte příležitost získat na tuto pětici veletrhů dvě vstupenky zdarma. Ze správných odpovědí na následující otázku vylosujeme deset výherců.

 

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UZAVŘENA.

05.03.2010 | redakce Bydlení.cz
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444