Veletrh exkluzivního kancelářského nábytku a vybavení

Pro rok 2006 připravuje Incheba Praha nový projekt s názvem PRAGOOFFICE. Tento veletrh, jehož cílová skupina je velmi specificky zaměřená, se bude konat týden po PRAGOINTERIERU, tedy od 9. do 11. února. Cílem veletrhu je prezentovat veřejnosti všechny kvalitní novinky, trendy a design českých i zahraničních kanceláří, a to od kancelářského nábytku přes  vybavení a doplňky až po výpočetní a telekomunikační techniku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Projekt bude podpořen doprovodným programem zaměřeným především na nové technologie v kanceláři a jejich vliv na pracovní prostředí pracovníka. Spolupořadatelem připravované akce je společnost Expand Media, vydavatel časopisu KANCELÁŘ, která byla autorem koncepce a v uplynulých třech letech spoluorganizovala veletrh OFFICE & LIFE.


Koncem září letošního roku se v prostorách hotelu EXPO na Výstavišti v Holešovicích uskutečnila schůzka představitelů významných firem z řad výrobců a dovozců kancelářského nábytku s cílem najít co nejvhodnější způsob, jakým v příštím roce prezentovat veřejnosti všechny kvalitní novinky, trendy a design českých i zahraničních kanceláří. Po vícehodinové diskusi se zúčastnění jednoznačně shodli na potřebě specializovaného a profesionálně pojatého projektu a společně se zástupci Incheby Praha a časopisu Kancelář tak byla dotvořena konkrétní idea veletrhu kancelářského nábytku, vybavení a doplňků pod novým názvem PRAGOOFFICE.

Výstaviště v Praze – Holešovicích se tedy v únoru příštího roku stane na tři dny tím pravým místem pro všechny architekty, projektanty i správce, majitele a uživatele kancelářských budov z podnikatelské i státní sféry. Rovněž developeři nových kancelářských objektů, designéři nábytku a technického vybavení by na veletrhu neměli chybět, stejně jako prodejci z oboru, média a odborná veřejnost včetně studentů odborných škol. Veletrhu PRAGOOFFICE se zúčastní špičkové firmy z oblasti designu, produkce a prodeje kancelářského nábytku a techniky, stejně jako designérské, architektonické a projekční ateliéry a organizace. Incheba Praha bude garantem kvality připravovaných expozic, které budou schvalovány již ve fázi projektové dokumentace. Na hrubé výstavní ploše 4 730 m2 organizátor očekává představení přibližně šedesáti vystavovatelů.

 

             

 

Veletrh PRAGOOFFICE předvede progresivní prvky vytvářející moderní kancelářské prostředí nejen z pohledu funkčních vlastností, ale i estetického vnímání, životního a pracovního stylu. Výběrovým charakterem veletrh zajistí vysokou kvalitativní a inspirativní úroveň v rámci ucelené a čisté nomenklatury, jejíž rozšíření o kancelářskou techniku a kancelářské vybavení se setkalo s podporou potenciálních vystavovatelů, ovšem s podmínkou výběru těch nejkvalitnějších technologií a služeb bez přímého prodeje. Veletrh by měl plnit nejen prezentační a kontraktační, ale i společenskou a informativní funkci. Projekt umožní pozvaným firmám každoroční setkání s architekty, odborníky, potenciálními zákazníky a zájemci. Organizátor akce navíc přislíbil nadstandardní služby jak pro vystavovatele (VIP kavárny, catering, parkování v areálu), tak pro návštěvníky. Doprovodný program nabídne organizované setkání facility manažerů, developerů a architektů, odpovědných pracovníků uživatelské sféry a studentů odborných středních a vysokých škol s řadou odborných přednášek a seminářů i prezentací firem a trendů v oboru. Na přípravě se spolupodílejí i profesní organizace a odborné instituce. Organizátoři připravují expozice pro architekty (technika, software, služby) a úzce specializované výstavy („Kanceláře v objektech industriální architektury “, „Kancelář blízké budoucnosti“ a „Speciální kancelářské techniky“). Chystají se semináře („Industriální architektura – výzva ke kreativitě“, „Kancelář blízké budoucnosti“ a „Perspektivy developmentu – nové investice“) a nebudou chybět ani tématické kulaté stoly akce profesních organizací (Asociace českých nábytkářů, IFMA).         

Vítaným bonusem budou rovněž progresivní slevy v ceně výstavních ploch, podporující co nejucelenější pohled na problematiku kanceláří, zároveň však bude kladen důraz na výběrovost akce z hlediska kvality představovaných výrobků a technologií. Výběr zajistí nadstandardní úroveň expozic vystavovatelů a doplní je o tematické výstavy designu.

Během PRAGOOFFICE proběhne soutěž  „Kancelář pro 3. tisíciletí a v závěru veletrhu budou uděleny ceny organizátora, hlavního mediálního partnera, odborného partnera a cena novinářů. Slavnostní zahájení veletrhu PRAGOOFFICE proběhne za účasti vybraných zástupců Magistrátu hlavního města Prahy a jeho konání podpoří samostatná propagační kampaň v prestižních médiích. Uzávěrka přihlášek pro vystavovatele je 30.11.2005. Bližší informace o veletrhu získáte na www.incheba.cz.

15.12.2005
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444